Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ró ez túl nagy terhet a férfiakra?
Elmondanád pontosan, hogy jelen pillanatban mik a férfi és mik a női szerepek? Mert nekem ez így picit ködös.
De, az. És a nőknek nem teher az, hogy eszerint a fefogás szerint a szépségük alapján ítélik meg őket, legyenek bármennyire is gazdagok, humorosak és okosak? Ha kevesebben szajjóznák ezeket a hülyeségeket, és kicsit túljutnának ezeken a sablonokon, akkor mindjárt emberibb lenne az egész. (Bár szerintem a közvélekedés rohamosan változik ebbe az irányba, szerencsére.)
Amúgy a párkeresés meg tényleg olyan, hogy az a legjobb, ha az általad felállított paraméterek alapján keresel valakit. Lehet olyan nőt keresni, aki vicces, gazdag, okos és szép is, nincs megtiltva senkinek, találja meg mindenki azokat a tulajdonságokat, amik fontosak számára. Nyilván ő is egy hasonló paraméterekkel rendelkező férfit fog magának keresni, szóval nem egy idült alkesszel jönne össze vagy valami tökbuta szerencsétlennel. Ha meg valaki felszínesen keres párt, és egyedül a szépség számít, akkor oda bekerülnek a szeméyiségileg és értelmileg is hulladék egyedek is (sőt, főleg ők, mert az okosok nagyobb valószínűséggel pattannak meg egy ilyen férfi mellől).
De igen, Kérdező. Mit gondolsz, miért van úgy hússzor annyi magányos férfi, mint nő? Hát ezért.
"Ismertem olyan lányt, aki amúgy szép volt, de qrva sz..r személyisége volt és ez bőven elég volt ahhoz, hogy átnézzek rajta."
Ilyet én is ismerek, ennek ellenére másnak ugyanúgy kelleni fog, ha másra nem, akkor sexre.
"Szerintem nem, mert ez alapján akkor a csúnya nőknek kik jutnak?"
Társkeresős nőnek még akkor is írnak heti ötvenen, ha semmilyen kép sincs kint.
"Na de mire? Egy kósza numerára? Egy könnyű kalandra? Mert nem erre vágynak, hanem komoly kapcsolatra, de arra meg nem kellenek."
A semminél a kósza numera is több. Lehet hogy a 0,5 az nincs 1, de a 0-nál pontosan 0,5-tel több.
A #13 válaszadó meg totál baromságot beszélt. Az fel se merül benne ugye, hogyha egy férfi annyira dugni akar, felmegy Rosszlányokra oszt vesz magának egy pinát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!