Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi próbálkozás mégis mi lett vele?
Röviden a történet.
Egy ideje már beszélünk az interneten (képcserék stb)
Most találkoztunk először.
Egyáltalán nem nyomult, semmi simogatás, ölelés vagy bármi ilyen. Egyszer-egyszer ejtett pár megjegyzést, de azt is poénból és nem olyan durvákat.
Az interneten viszont teljesen más volt.
Megijedt vagy nem akart első alkalommal leteperni?
Kérdezte a következő találka időpontját szóval nem hiszem azért nem kezdeményezett mert nem jöttem be neki élőben.
Vélemények?
Kedves 12es. Teljesen egyet értek veled és én a nőkről tudok beszámolni, róluk írtam.
Ez nem diszkrimináció, csak pasikkal nem randizom=nem tudok róluk érdemleges véleményt mondani. :)
Az más hogy arról van véleményem hogy ha nem kell és olyan kedved van d.gsz vele, de ez a te életed, a te döntésed.
Mindenki más és más értékrendek szerint él.
Van akinek ez megfelel, de nekem nem kellenél, lehetsz te akármennyire is 10 pontos csaj!
De ez én vagyok. :-)
Ja és hogy bepróbálkozok e? Még szép. Lehet nem az első randin, de simán...
Ha engedi, másnak is engedni fogja, aki tetszik neki.
Számomra fontos hogy egy nőnek legyen tartása, önbecsülése. Ez vagyok én és jöhet bárki, nem fogok ezen a tulajdonságomon változtatni.
Látod itt az élő példa... Ha randizunk, bepróbálkozok, te finoman vissza utasítassz, teperni fogok mint az állat.
Hűséges típus vagyok e? Az... Celok, elért dolgok vannak? Több mint az átlag 30as pasinak.
Rohadt sokmindennek kell összejönni ahoz hogy normális és számunkra megfelelő partnert találjunk és piszok sok a félreértés/értelmezés.
30F
Lehet sokan rosszul értették.
Én nem szerettem volna semmit így az első találkozón.
Jól elbeszélgettünk, könnyen tudtam oldódni mellette, nem volt semmi kínos bármi került szóba. És igen szóba is került a szex, de inkább ilyen régebbi történetek stb.
Sokat mesélt magáról, könnyen megnyílt ő is ahogy láttam rajta.
Én teljes mértékben azt gondoltam (azt hangoztatja ) csak szexre kell minden csaj neki.
Pont ezért talalkoztam vele (ismerem magam, hogy nem vagyok az a könnyen befűzhető típus.... ), kíváncsi voltam tényleg így van.
De eddig pozitívan csalódtam benne...
És igen már tegnap este keresett. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!