Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az ha egy 21 éves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha egy 21 éves srác egy 14 évesnek udvarol?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 20:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem baj... és nem is büntetendő
2010. jún. 3. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
GÁZ. fogadok, hogy valami retardált vagy, aki normális, korabeli nőhöz hozzá sem mer szólni, ezért inkább valami kiscsajt ámítasz, akiről azt hiszed(és aki magáról azt hiszi), hogy már elég érett lelkileg és szellemileg, miközben akárhogy is nézzük, akármennyire nagynak képzeli már magát/akármennyire is úgy néz ki, mint egy 16-17éves, még mindig csak egy KISLÁNY.
 13/21 anonim ***** válasza:

igen baj,sőt,büntetendő.

egy 14 éves lány akármilyen érettnek néz ki nem az,sem testileg,sem lelkileg.

14/21 anonim ***** válasza:

"Miért lenne baj, legtöbb 14 éves lány kinézz 20évesnek is némelyik!"

kicsit paradox

Baj. Éretlen gondolkodásra vall, akárki akármit mond. Ha 21 évesnek megfelel egy 14 éves, akkor biza ő is annak a korosztálynak az értelmi színvonalán van. (tisztelet a kivételnek, ahol a lány érzelmileg/értelmileg 1-2 évvel a kora fölött van, de a srác még akkor is 5 évet "alacsonyodik" le)

2010. jún. 3. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Gáz. Inkább egy korodbeli csajjal kellene kezdened. Még egy 17-18 éves is beleférne de egy 14 éves az még kislány!
2010. jún. 3. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:

te tudod, de mondjuk ha én 14 éves létemre "hazavinnék" egy 21 éves pasit akkor nem tom mit szólnának xD

De amúgy egy lány lehet 14 évesen testileg és lelkileg is fejlett

sztem várd meg a amíg 15 lesz, addig inkább udvarolj neki megy randizzatok stb...

14/l

2010. jún. 3. 21:06
 17/21 anonim válasza:
hát szerintem elég furcsa... mer egy 14 éves lány még szinte gyerek és egy 21 éves meg már felnött szoval én nme nagyon hejeslem :/
2010. jún. 3. 21:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Nemgáz, de azért sex téren min. addíg várjatok amíg be nem tölti a 15-öt. Nem igazán értem, hogy miért kell így leírni, hogy a srác is "alacsonyodik" 5 évet... Nem minden esetben, mert lehet, hogy ezesetben a lány van olyan érett, mint egy 16-17 éves. Én 16/L vok, de énis jóval érettebb voltam/vagyok a korombeliektől, és nekem is az idősebb pasik jönnek be. Úgyhogy sztem egyáltalán nem gáz...
2010. jún. 3. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez rohadtul gáz, és az apja helyében a töködet levágnám.

Úgyis meg akarod húzni mert 21éves vagy, neki meg még pár évig nagyon nem való a sex!

2010. jún. 3. 21:41
 20/21 anonim válasza:

szerintem egyáltalán nem baj, én is 14 voltam amikor összejöttem a barátommal és már lassan 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:) ő idén tölti a 22:)

16/L

2010. jún. 3. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!