Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha egy 21 éves srác egy 14 évesnek udvarol?
igen baj,sőt,büntetendő.
egy 14 éves lány akármilyen érettnek néz ki nem az,sem testileg,sem lelkileg.
"Miért lenne baj, legtöbb 14 éves lány kinézz 20évesnek is némelyik!"
kicsit paradox
Baj. Éretlen gondolkodásra vall, akárki akármit mond. Ha 21 évesnek megfelel egy 14 éves, akkor biza ő is annak a korosztálynak az értelmi színvonalán van. (tisztelet a kivételnek, ahol a lány érzelmileg/értelmileg 1-2 évvel a kora fölött van, de a srác még akkor is 5 évet "alacsonyodik" le)
te tudod, de mondjuk ha én 14 éves létemre "hazavinnék" egy 21 éves pasit akkor nem tom mit szólnának xD
De amúgy egy lány lehet 14 évesen testileg és lelkileg is fejlett
sztem várd meg a amíg 15 lesz, addig inkább udvarolj neki megy randizzatok stb...
14/l
Ez rohadtul gáz, és az apja helyében a töködet levágnám.
Úgyis meg akarod húzni mert 21éves vagy, neki meg még pár évig nagyon nem való a sex!
szerintem egyáltalán nem baj, én is 14 voltam amikor összejöttem a barátommal és már lassan 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:) ő idén tölti a 22:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!