Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem ez egy kicsit már idegesít. Vélemény?
13 éves vagyok. Elég sokan többnek néznek a koromnál (15-16)Sokan mondják, hogy sokkal érettebb vagyok mint az átlag 13.évesek
a haverjaim is túlnyomórész fiúk, ők 17 év körül vannak.
De a problémám igazából az, hogy elég sok fiú nyomul rám, és hát nem igazán elégednének meg a csókkal. =/.(lehet a 85/C-s mellméretem miatt van.) És ez már idegesít, mert nem igazán tudom kezelni..
Szted mit tehetnék?
Én 12 éves vagyok és engem is 15-16 évesnek néznek.:D
De velem még nem volt olyan hogy fiúk rámnyomultak volna.
Nekem is 85-s .:D
Megértelek.Engem is néha zavar.ha akarod akkor leirok neked storikat hogy miért rossz néha.
12 évesnek:a 85 az csak annyit mutat meg,hogy mekkora a melled alatti rész. szóval hiába 85 attól mgé lehet,hogy csak A-s[bár kissé fura:D:D]de lehet,hogy csak elírtad:D
amugy keverj le mindegyik nyomulósnak egy jó nagyot!
osztálytársamnak amúgy 85/A.. xDD
hát. nemtudok verekedni. pedig énis gondoltam rá.. :D
Nem számít, milyen az iskola. Én jártam elitsuliba egyenruha miegymás, és életemben annyi gennyet még nem láttam, mint ott...
A sulitársak leszerelése nem olyan egyszerű, mert felnyomhatod őket egyre magasabb helyeken, max megbosszulják. Lehet már máshogy van, de pár éve általánosból x éves kor alatt nem lehetett kirúgni, max javasolni h menjenek máshova, tehát amíg nem lesznek komolyan büntetve (nem leszidásra gondolok, hanem pl javító) folytatják. Ha nem is megvereted őket, de lássák, hogy a barátaid melletted állnak. Minél nagyobb barátok.
Hát igen.. =/
azt látják h ott vannak a haverok, mert minden nap jönnek elém a sulihoz. az egyikük pankrációzik is, és ezt a gennyek is tudják.. de hát nem sokat ér.. :s
12 éves vagyok:
Akkor ugy mondom hogy 85/C-s a méretem.
Ja és akkor irok neked egy privit Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!