Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiket folyton visszautasítanak a nők! Titeket mi motivál hogy folytassátok a próbálkozást?
Én mostanság kezdem végleg feladni a csajozást, elég volt. Lassan 10 éve próbálkozom, de kb. csak a mocskot, gúnyt, megalázást, kiröhögést, szánakozást kaptam a nőktől.
Egy normális kedves szava alig volt párnak hozzám ez idő alatt.
Úgy döntöttem inkább az MGTOW mozgalom felé fordulok és elutasítom eleve a párkapcsolatokat.
Maradnak max. az alkalmi kalandok, de lassan már azok sem.
Titeket mi motivál hogy folytassátok a próbálkozást?
F/27
"Persze, hülyeség.. hiszen jópofát vágva kéne folytatni a problákozásokat, aminek eddig nagyjából 0 eredménye volt.
Te szeretsz olyan dologokba energiát ölni aminek semmi eredménye nincsen? " - Nem, de itt a kulcs nem az, hogy eldobod a dolgot, hanem megtanulsz nem ragaszkodni hozzá. Pont azt mondom, hogy ne ebbe öld az energiád, hanem tedd azt, amit tenni akarsz és éld az életed!
Ja most éppen ez a legnagyobb gond velem hogy sokat gyakorizok?
Holnap meg más lesz a gond. Mindig lesz valami gond velem, mert ti kedves lányok ebben nagyon jók vagytok.
Amikor meg kell magyarázni hogy miért pont minket nem szerettek.
Mit tettem magamért? Semmivel se tettem kevesebbet mint az emberek többsége!
Sőt, inkább többet, mivel tényleg rengeteget próbálkoztam.
Ezt érted kedvesem? Tudod mit jelent a sokadik nőnél is bepróbálkozni és reménykedni hogy ő hátha észreveszi benned a férfit?
" Nem, de itt a kulcs nem az, hogy eldobod a dolgot, hanem megtanulsz nem ragaszkodni hozzá. Pont azt mondom, hogy ne ebbe öld az energiád, hanem tedd azt, amit tenni akarsz és éld az életed!"
Tehát folytassam ugyanúgy a próbálkozást, csak most már feelgood beütéssel.
Én meg inkább azt mondom hogy ha nem megy, akkor nem erőltetem.
Már semmi,elfogadtam az egészet. Úgysem leszek soha olyan jóképű,arányos arcú férfi,aki a nőknek kell...
A többi tulajdonság meg úgysem számít egy nőnél sem...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!