Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akiket folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiket folyton visszautasítanak a nők! Titeket mi motivál hogy folytassátok a próbálkozást?

Figyelt kérdés

Én mostanság kezdem végleg feladni a csajozást, elég volt. Lassan 10 éve próbálkozom, de kb. csak a mocskot, gúnyt, megalázást, kiröhögést, szánakozást kaptam a nőktől.

Egy normális kedves szava alig volt párnak hozzám ez idő alatt.

Úgy döntöttem inkább az MGTOW mozgalom felé fordulok és elutasítom eleve a párkapcsolatokat.

Maradnak max. az alkalmi kalandok, de lassan már azok sem.

Titeket mi motivál hogy folytassátok a próbálkozást?

F/27

2017. dec. 30. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Az ösztöneim motiválnak, na meg hogy ha feladom, akkor tuti hogy nem lesz semmi, így viszont van valami esély.
2017. dec. 30. 13:56
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Soha nem gondolkoztál el azon, hogy mi lehet az oka ennyi visszautasításnak? Pl nem lehet, hogy anyuci pici fia vagy, hogy igénytelen vagy, vagy ezer másik hasonló?
2017. dec. 30. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Az ostoba makacs természetem.
2017. dec. 30. 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

"elutasítom eleve a párkapcsolatokat" - ez a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz. Éld az életed, tedd, amit szeretnél, és ne zárkózz el semmitől, ha úgy adódik, meg úgyis belefutsz egy normális lányba.

És mégis mi motiválna? Hogy egyszer élünk. Lepereg ez a pár tíz év, aztán valaki kirántja a dugót a falból és jön a nagy büdös semmi. Ennél több motiváció nem kell ahhoz, hogy az ember élvezze azt a keveset, ami adódik.

2017. dec. 30. 13:59
 5/16 A kérdező kommentje:

"Soha nem gondolkoztál el azon, hogy mi lehet az oka ennyi visszautasításnak? Pl nem lehet, hogy anyuci pici fia vagy, hogy igénytelen vagy, vagy ezer másik hasonló?"

Mit jelent az hogy anyuci pica fia? Hogy vele élek e? Nem élek. Miért ha vele élnék akkor meg lenne pecsételve a sorsom, kész, passz, ennyi volt?

Egyébként meg a fő oka a rengeteg elutasításnak az a kinézetem, torz, vörös hajú pasi vagyok, üvöltve menekülnek előlem a nők.

Ez van. Én már csak mosolygok ezen az egészen.

2017. dec. 30. 14:00
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Jaaaaaj Strohmann visszatért új néven!
2017. dec. 30. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Strohmann...

Ez az új neved. Szerintem itt már hírhedt vagy.

2017. dec. 30. 14:03
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

0-24 sírás, dühöngés helyett elgondolkozhatnál úgy őszintén arról, hogy miért nem kellesz a nőknek. Szerinted milyen ember vagy a múltban feltett gyűlölködő, panaszkodó, hazudozó kérdéseid alapján?

23/N

2017. dec. 30. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Komolyan kezdem bírni a csávót. 😀🤔🤔
2017. dec. 30. 14:12
 10/16 A kérdező kommentje:

"ez a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz. Éld az életed, tedd, amit szeretnél, és ne zárkózz el semmitől, ha úgy adódik, meg úgyis belefutsz egy normális lányba. "

Persze, hülyeség.. hiszen jópofát vágva kéne folytatni a problákozásokat, aminek eddig nagyjából 0 eredménye volt.

Te szeretsz olyan dologokba energiát ölni aminek semmi eredménye nincsen?

#8 : Látom, kedves 80 % os 23 éves lány megint rám találtál. Miért érzed úgy hogy muszáj belémrúgnod? Jó érzés ez számodra?

Egyébként meg elgondolkodtam már sokszor. A csúnyaságom a gyökere az egésznek.

Persze ha az ember esetleg ezt szóvá teszi, csak "panaszkodik" ugye. Meg ha nem térdel le szó nélkül a nők előtt, akkor meg "nőgyülölő".

Hazudozni nem szoktam, néha rakok fel ugyean trollkérdéseket, de az inkább humor. Intelligens ember külön tudja választani a komoly dolgokat a humortól.

2017. dec. 30. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!