Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy reagálnátok, ha a párotoknak ilyen autója lenne?
1. Ilyen párom sosem lenne :)
2. Ha hasonló kocsija lenne, már nem lenne a párom :)
"Tehát az számít, hogy menő FWD Audija vagy BMWje legyen?"
Csak ez a két típus létezik...? Nekem amúgy Mercim van, így BMW-je ne legyen.. :D
Viccet félretéve: ugyanannyira érdekel, hogy milyen autója van, mint hogy milyen telefonja, milyen hűtőszekrénye és milyen a rendszerű a vízöblítés a WC-jében. Magyarán: tök mindegy.
A páromnak opelja van.
Kényelmes, elvisz A-ból B-be, nem fogyaszt sokat, nem egy horror összeg egy alkatrészcsere.
A linkelt kocsi klasszikus prolis péniszpótlék.
Ronda autó.
Nekem ez jut eszembe róla: "a gazdája PRÓBÁL menő fiú lenni, de nem megy"
Egyébként nem kell sem béjemwé, egy Suzuki Swift is megfelelő
Borzasztó, hogy mennyire anyagiasak az emberek.
Lehet, velem van a baj, de nő létemre sosem az motivált, hogy minél modernebb legyen egy férfi autója, sőt, még az sem volt elvárás, hogy egyáltalán legyen.
Én retro autó-mániás vagyok, járok találkozókra is, engem egy ilyen autó sokkal jobban elvarázsol, mint egy modern.
Úgy látszik, ezzel nagyon ritka példány vagyok, de sebaj, nekem sokkal nagyobb élmény a barátaim Ladájával hasítani, mint beülni egy húszmilliós BMW-be :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!