Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reménytelen számodra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reménytelen számodra egy nő?

Figyelt kérdés

Te aki itt egész nap sírsz, hogy nem tudsz barátnőt szerezni!

SOROLJÁTOK PONTOKBA SZEDVE!!!

MAJD ÉN ELDÖNTÖM, HOGY JOGOS vagy HÜLYESÉG A LISTÁD.

2017. dec. 29. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

-Nincs facebookom, tinderem (elérhetetlen vagyok)

-Kicsit felszaladt pár kiló

-A farkam teljesen átlagos

-Nem járok sehova

-Nincsennek barátaim

-Van egy macskám

23f

Na ebből találd ki, mi lehet a baj

2017. dec. 29. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
18%

1. Nincs maszkulin arcom, illetve nem a nőknek tetsző 2-3 férfitípus egyike vagyok kinézetre.

Többet nem is írok, mert már ez is bőven elég hogy az embernek ne lehessen barátnője.

Már beletörődtem, a lányok kipasszírozták a lelkemet, lelketlen szociopatát csináltak belőlem.

Szép munka "kedves" lányok!

2017. dec. 29. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Folytatódik a háború....
2017. dec. 29. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Számomra nem reménytelen. Számomra már nincs olyan, hogy valami reménytelen. Mondom ezt 25 éves szűz létemre.
2017. dec. 29. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Bár én csak néha napján jövök fel erre az oldalra,és nem igen szoktam ezen sírni, de ettől függetlenül nem találok párt. Ebben a kérdésemben kifejtettem az okát.

2017. dec. 29. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
2017. dec. 29. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen, csak gyerekkoromtól kezdve tartottam a távolságot a lányoktól. Általános iskolában elég utálatosak voltak, ez kihatott rám a továbbiakban is, középsuliban sem igazán mertem közeledni, persze ők sem igazán nyitottak felém,főleg hogy szerény, visszahúzódó voltam mindig is. Meg akkor az volt a menő a 14-16 éves lányok körében, hogy 17-20 évesekkel jártak. Így szépen kimaradt a gyerekkori szerelem is az életemből. Későbbiekben meg már nem igazán jött össze semmi, hiába próbálkoztam. Valószínűleg látszik rajtam a bizonytalanság, hogy igazából nem tudom mit csinálok, mivel ismeretlen vizeken evezek. Szerintem ezt a nők egyből levágják, és menekülnek. Nem igazán kell senkinek olyan férfi, aki csak óvatosan ízlelgeti a kapcsolati témát, mert nem tudja mit is rejt igazából, milyen is egy nővel bármit is csinálni együtt. Ma meg itt állok 26 éves fejjel és nulla tapasztalattal nők terén. Pedig bennem van egy afféle "kamaszos" kíváncsiság, csak közben felnőtt lettem. Szóval ilyen degenerált valami vagyok ilyen téren. Prostizás meg nem igazán érdekel. Én igazából amolyan gyermekkori szerelemre vágyom, ami kimaradt az életemből, de ez marad afféle álmodozásnak, mert fogalmam sincs, hogy milyen valójában, meg azt már kinőttem, fizikailag, ha szellemileg még nem is.
2017. dec. 29. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon hasonlít a sztorim a 7-eséhez, bár én nem feltétlen voltam félénk. Vagy, ha az is voltam és távolságtartó, bizonyos esetekben (kiszemelt lányoknál) túlléptem ezeken. És fiatalabb vagyok.

Nem szoktam itt sírni, de most válaszolok ebben a témában.

1. Hétköznapjaimban kevés nő van a környezetemben akikkel spontán ismerkedhetnék.

2. Aki van az vagy nem tetszik vagy próbálkoztam már, de passzív volt / barátja van.

3. Nem népszerűsítem magam a közösségi oldalakon. Facebookom van, de nem posztolgatok szinte semmit, képeket sem. Nem likeolgatok lányokat, nem írok rájuk. Így azok nem látnak akik azt bújják és ott figyelnek fel a pasikra.

4. Nem társkeresőzök. Túl mű számomra és igénytelen dolognak is tartom. (Aki használja azt nem nézem le, de én nem használom.)

5. Eljárok szórakozóhelyekre, de nem igazán tudok ott lányokkal ismerkedni. Táncolni nem szoktam, beszélgetni meg nem lehet a zajban. Egyébként sem annyira jönnek be ott a lányok úgy, hogy ki vannak rittyentve és ki vannak pakolva a dolgok.

6. Más helyeken, ha próbálkoztam, többnyire érdektelenségbe fulladt a nők részéről az ismerkedés. (Nem nagyon fogtam meg őket, gondolom.)

Lényegében ennyi. Évek óta ez van. Voltak lehetőségek amik mellett elmentem, de ők nagyon a testiségre orientálódtak Egy perc után már puszilgattak vagy nagyon egyértelmű utalásokat tettek az ágy felé, többnyire részegen. (Nem igazán vágyok ilyen szellemiségű nőre, sem estére, sem tovább.)

Voltak komoly próbálkozásaim, de másra volt szükség a végén, nem rám.

Fogalmam sincs, hogy hogy lesz barátnőm, hogy fogok én megismerkedni így olyan nővel akivel szeretnék, ha jóformán alig kerülök velük kellő közelségbe az ismerkedéshez.

Egyébként nem igazán parázok ezen mostanság. Magam is jól elvagyok, csak ugye lehetne ez másképp is.

2017. dec. 30. 01:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Annyira félénk vagyok, hogy amikor kezdeményeznek nálam a nők túl lassan válaszolok.
2017. dec. 30. 05:29
 10/11 anonim ***** válasza:

-nem érek rá

-nem vonz hogy legjobb esetben egy 4-5 év aztán pá

-van min gondolkodnom

-nem találok olyant aki akkor is tud belém tud szeretni ha csak mint ember az emberrel beszélgetéssel indítunk

-a saját lényembe nem lesz senki szerelmes csak ha játszom az agyam

am nem sírok sőt itt sem vagyok sokat

2017. dec. 30. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!