Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm holnap átjön de már napok óta nem borotválta a lábát és nem is akarja miközben ez engem zavar. Szerintetek mit kéne tennem?
#26 látszik nem érted. Az adott férfi eleve szőrős volt. Nem mutatott magáról fals képet. A nő meg szőrtelen az ismerkedéskor, abba az állapotába tetszett meg a srácnak. Akkor lenne jogos ez a "borotváljon ő is" ha a férfi is borotvált lett volna már kezdetektől, csak most eltunyult, de nem így van.
Jó az függetlenül ettől igaz, hogy a nőktől ez általános elvárás sokszor (mellesleg én sose vártam el). De ami igaz az igaz. Ha szőrtelenített volt kezdetektől és így tetszett meg a másiknak, akkor ne legyen már olyan hatalmas csodálkozás, ha zavaró ha már nem az.
Ha szőrtelen férfi kell akkor olyat keres, aki szőrtelenít, biztos akad, de ne utólag akarja valak szőrteleníteni. A srác se utólag akarja, csak elvárja, hogy hozza azt amit eddig hozott.
Kérdező!
Értelmesen mondd el neki, h téged ez zavar.
Én a női nem nagy tisztelője vagyok, de nem értem ezt a lincshangulatot. Egyet értek a Hölgy hozzászólók többségével, hogy pár nap nem a világ vége, de rögtön keresztre feszíteni a Kérdezőt... Nem baj, legalább megtanulja, h a nő külseje tabu.
Amúgy nekem szőrös a mellkasom, és a nőket, akikkel eddig voltam (egyik sem volt bányarém, sőt), sosem zavarta, eszembe se jutna gyantázni :D
Öö... talán meg kéne mondani neki, nem? Néma gyereknek anyja se...
Télen nem nagyon borotváljuk a lábunkat, mert úgysem látja senki. Rám is a párom szólt rám múltkor (illetve nem is kellett szólnia, mert már a nézése elárulta), mire én mentem a fürdőbe, és már sima lábakkal jöttem ki. Ennyi.
senki sem tehet arról, se férfi, se nő, hogy mitől vonzó vagy nem vonzó számára a másik. ha ez a szőr, akkor a szőr. pl az én barátom se szereti a lábszőrt, sehol máshol nem zavarja. most tényleg ennyire ragaszkodik valaki a lábszőréhez, hogy a barátja kedvéért nem szedi le? :D engem pl az zavar, ha a barátom leszedi a szőrét, ezért a kedvemért nem teszi, pedig neki meg úgy tetszik jobban.
nem tudsz mást csinálni vele, csak megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!