Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm holnap átjön de már napok óta nem borotválta a lábát és nem is akarja miközben ez engem zavar. Szerintetek mit kéne tennem?
Én meg tudnám érteni a kérdést nő létemre, ha nem pár napról lenne szó. Nem tudom más hogy van vele, de az én lábam nagyon nagyon nézegetni kell hogy lássa az ember hogy szőrös pár nap után..
Meg hát alapból, sztem sokan vannak akik heti 1-2 szer szőrtelenítik a lábukat (én is csak 2-szer, főleg így télen..).
Vagyis folyamatosan telnek el napok úgy hogy még nem szedik le a szőrt a lábukról.
Nagyon egészségtelen ha komolyan ennyire felszínes vagy, kérdező, akárki, bárki lesz a barátnőd, megnyugtatlak, fognak eltelnie úgy napok hogy nem szőrtelenít.
És azt hogy élnéd túl, ha gyantázna, nem pedig borotválna? Olyankor várni kell ám, amíg meg nem nő a szőr kellő hosszúságúra.
Neked nem való nő, kérdező, inkább vegyél gumibabát, az nem szőrös, nem sz4rik, nem fingik. Üdv.
Amúgy miért viselkedik itt mindenki úgy mint valami karótnyelt megmondó kapitány? Egy árva büdös rossz szót nem szólt a kérdező. Idézem "zavar". Semmi rinya nem volt. Csak jobb lenne, ha nem lenne ott az a szőr. Nem mondom, hogy kitüntessük, hogy "juj de okos gyerök vagy", de ne essünk már át a ló túloldalára, ahol már el van könyvelve felszínes mitugrásznak jézus. Csak zavarja, ennyi.
Miért itt van valaki aki örömmel nézi pl, ha a barátnőjének már kinőtt a bajsza és egy pubertás is megirigyelné? Na ugye. Senki se mondta, hogy ilyen esetben is elhagyás lenne meg hujajj, de egyszerűen esztétikailag sokat ront, de mégis felhozva már kínos.
Ez a "borotváljon ő is" duma meg szánalom. Ez akkor lenne """jogos""", ha megismerkedéskor eleve mindig borotvált lett volna. Jó persze értjük mi a gond. Az elvárás, tényleg értjük, de nem is "válni" akar a kérdező csak zavarja. Ne akasszuk már ennyiért, ez mindenkit zavarna szinte. A nagyja nyilván nem válik meg ezért a másiktól, meg meg se említi, de ha kikéne tenni a kacsacsőrt a "szőrtelen" és a "borostás" láb közé, akkor sejtjük merre mutatna.
Fa$zért kell acsarkodni.
En ket hetente epilalok. Egyreszt alig van szorom, masreszt az is vilagosszoke.
Azert ketlem, hogy par nap utan ugy nezne ki, mint egy majom.
"Ez a "borotváljon ő is" duma meg szánalom."
Miért lenne szánalom? Nekem nem tetszhet az emberi bőr? Csak a férfiak izgulhatnak fel a selymes bőrre? Nekem is a sima bőr fele nyílik a kacsacsőr, csak nekem kuss van, mert a férfinek jár a természetesség, nekem meg jár a göndör bunda.
Őszintén irigyellek a problémáid miatt.Bár nekem is csak ennyi gondom lenne.
Hidd el az sokkal rosszabb lenne, ha már 2 hónapja nem fürdött volna meg, és téged úgy kényszerítene nyalásra.
Elképzeltem ezt a beszélgetést...
-Átjössz holnap Gizi?
-Igen, átjövök holnap. De már napok óta nem borotváltam a lábam.
-És akarod?
-Nem.
Telefon letesz, gyakorira kiír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!