Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért gyűlölik a vörös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gyűlölik a vörös hajú férfiakat?

Figyelt kérdés

Az enyém világosvörös (27 éves férfi vagyok), régebben rótvörös volt, akkor még rosszabb volt a helyzet, akkor szabályosan sprintelve menekültek előlem a nők és undorodva néztek rám, manapság már "csak" kerülnek.

De borzasztó hervasztó dolog ez ám hogy ha "rossz" hajszíned van férfiként akkor ennyi volt, nem fogsz kelleni a nőknek.

Bezzeg a vörös hajú nők jaj de nagyon szexik ugye.

2017. dec. 29. 21:59
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Első kért képet, küldtem is neki, annyira "tetszett" neki hogy még válaszra se méltatta. :))

Ennyit erről is.

2017. dec. 29. 22:42
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Szintén vörösként írom, ha a nők így reagáltak, akkor nem biztos hogy a hajszíned a legnagyobb probléma.
2017. dec. 29. 23:00
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az alkoholista munkanélküli nőgyűlölő férfiakat nem kedvelem, akik ezen az oldalon hazudoznak, a vörösekkel alapjáraton semmi bajom.
2017. dec. 29. 23:01
 14/47 anonim ***** válasza:
Én is kérhetek képet?
2017. dec. 29. 23:02
 15/47 A kérdező kommentje:

Előző : Nem vagyok nőgyülölő. Alkoholproblémáim valóban vannak.

A mmunkanélküliség stb. meg nem a nő dolga.

2017. dec. 29. 23:03
 16/47 anonim ***** válasza:

"alkoholista munkanélküli nőgyűlölő férfiak utálom"

Mit mondtál az apámra?

2017. dec. 29. 23:04
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

A fotódon látszik, hogy egy elhízott alkoholista vagy kócos hajjal, püffedt, tokás arccal. Rémisztő, ne haragudj. Nem a vörös haj a probléma, hidd el. Változtass magadon.

Az meg, hogy semmi köze ahhoz, hogy munkanélküli vagy, nem igaz. Ha nem is fizetsz neki egy kávét sem, magadnak sem tudnál semmit fizetni egy közös programon, közös életről, jövőtervezésről nem is beszélve.

Ne áltasd magad, hogy a hajszíned a gond.

2017. dec. 29. 23:13
 18/47 A kérdező kommentje:

Tudom utolsó, nektek csak egy tökéletes külsejű férfiak felelnek meg.

Igen, van rajtam feleslges. És akkor mi van?

Igenis hatalmas hátrány vörös pasinak lenni.

Képzeld el hogy mikor -15 kilóval kevesebb voltam, mondhatni szálkás voltam, akkor se érdekeltem jobban a nőket.

Kócos a hajad... ez meg tényleg no comment..

2017. dec. 29. 23:16
 19/47 anonim ***** válasza:
2017. dec. 29. 23:17
 20/47 A kérdező kommentje:

17es: Én ezeket a dmuákat azért nem veszem be, mert pontosan hasonlókat mondogattak nekem mindigis.

Mikor nem volt "puffadt" (szerintem te nem láttál még igazi alkesz arcot) arcom, akkor más volt a duma, de mindig volt valami hogy te miért nem vagy megfelelő.

Vagyis a lényeg hogy nem vagy maszkulin arcú szépfiú, tehát kuka.

2017. dec. 29. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!