Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésnél és szimpla chatelésnél meddig húzható el a képcsere?
Pár napja beszélgetek egy lánnyal, nem ismerkedési szándékkal kezdtünk beszélgetni, de úgy alakult, hogy egész jól el tudunk dumálni és most kért egy képet. Sokszor fordult elő már ilyen, de eddig sosem küldtem képet, és vagy elfogadták és beszéltünk tovább vagy ahogy a legtöbb esetben történt, többet nem írtak. Az az igazság, hogy olyan embernek, akit csak pár napja ismerek internetről, akivel nem is találkoztam még és nem is ismerem szinte, nem tudom, hogy akarok-e vele hosszabb távon bármiféle kontaktot fenntartani, szóval az ilyen emberekkel elég bizalmatlan vagyok és nem szívesen küldenék képet. De azt se akarom, hogy mondjuk egy potenciális párt vagy barátot, ismerőst halasszak el emiatt a távolságtartás miatt, és nem tudom, hogy reális-e a "félelmem", ami a képküldést illeti.
Így vélemények, tapasztalatok érdekelnének. Jártatok már rosszul emiatt? Vagy túlbonyolítom az egészet?
Úgy utálom a magadfajták hozzáállását. Mit féltesz? De komolyan! Mi rossz történhet egy egyszerű arcképből?
Kirakja napiszarra, hogy nézd ennek a pasinak a fejét? Asszed érdekel bárkit is, hogy nézel ki?
Senki le se tojja. Még, ha valami celeb vagy közszereplő lennél, de egy noname ember így félti az arcát a semmitől.. Küldj egyet neki, egyszerűen semmi vesztenivalód nincs. Gondolom egy arckép legalább van rólad a neten, ha máshol nem is, a volt sulid honlapján a tablók részben.
Egyszerűen semmi félnivalód nincs. Nem meztelen képet kért.
Amúgy alap kérdező, ha akármilyen szándékkal ismerkedés valakivel. Ha az utcán pl beszédbe elegyednénk, szerintem egyikünk ön sem lenne símaszk. A bizalmatlanságot meg teljesen alaptalan. Tudod miért? Mert a világ lakosságának 99,9999%-a azt sem tudja, hogy a világon vagy, a maradék 0,0001% pedig pont telibe szarja. Szóval valamit kattints magadról és ugyan küldd már el annak akivel beszélsz. Max meg ondó, hogy csak cserében vagy benne és akkor te is kapsz. Ennyi.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!