Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külsejű lányokat értékelnétek egy 10-es skálán 7-8-asra?
Jó kérdés, nőként én is skálán helyezem el azokat a nőket, akiket megnézek.
A 7-8 nálam az egészen szép, csinos lányt takarja, akit sok férfi szívesen tudna az oldalán.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy én hol helyezkedek el, mert nem érzem magam sehol sem a listán.
Lány vagyok de érdekelnek a válaszok
Mi számít szépnek?
A 10-es skála egyénenként személyre szabott.
Attól, hogy nekem valaki 4-es, elég sok haveromnak 7-8-as.
6 -> Piával dugható
7 -> Dugható
8 -> Akármikor, akárhol, de barinőnek is szép lenne
9 -> A legnagyobb pont, ami adható valakinek, ha kérdezi, hogy "hányas"
10 -> Valami híres lányka (színész, modell, énekes, akármi) pl Cara Delevingne, szóval olyan személy, akit szinte biztosan nem fogok szemtől-szemben pontozni
5 -> Nekem nem jön be, de nem csúnya, viszont személyem szerint általánosságban azért nem valami szép.
4 és alatta konkrétan olyan, akitől semmit nem akarok, szóval egy 1-es ugyanannyit ér, mint egy 4-es, nincs "csúnyasági" mutató, egyszerűen a 6-os az a minimális pontszám, ahol van esélye nálam a csajnak.
Vannak bónusz pontok.
Pl.:
-Jó formájú és számomra vonzó' színű haj +1 pont
-Jó stílus +1, vagy éppen -1 pont, ha szörnyű/k**vás az öltözködése.
-Különleges munkakör/hobbi (orvos, rendőr, deszkázás, bmx akármi) +0.5-1 pont.
-Ismerem, és "jó" a személyisége (Szebbnek látjuk a számunkra belsőleg szimpatikus embereket, szerintem) +1 pont.
*A kisugárzás a külső (arc, test, összhatás etcÖ részét képezi
Szóval valami ilyesmi, magyarázva összetett, gyakorlatban ránézésre megy a pontozás.
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!