Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szep ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon szep ez a no?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem gyonyoru, olyan, mint a nagybetus NO.

2017. dec. 27. 13:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem vartam semmit, se jot, se rosszat.

Szimpla kivancsisag.

2017. dec. 27. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

A haja szép, de az is csak fodrász műve.

Az arca férfias, kemény a tekintete.

Szerintem nem szép összességében.

2017. dec. 27. 13:48
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy kacsacsőrű emlős. 😎

Ezekkel a nőkkel csak annyi gond, h kb. úgy érzed, mintha a felfújhatós guminő egy tudós segítségével életre kelt volna. A legijesztőbb meg nem is külseje, hanem úgy érzed mindene mű: a mosolya, a csókja, az érzései(?). Rettenet. És ez a trendi, ezt követik. Borzalmas groteszk.

2017. dec. 27. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Testalkatra bejön, mert tetszenek az ilyen természetes, nem fitness és kondis vékony alakatok. Lehet edzeget valamit, de nem látszik rajta, nem viszi túlzásba. Nőiesen karcsú.

Viszont nem akarnék egy ilyentől még egy dugást sem. Műnővé teszik ezek a kencék és az öltözködése. Próbababa kinézete van. Nem tudom milyen lehet az arca alapból, szerintem egész jó lehet, de engem taszítanak az ilyen kikent nők. Inkább nézem a pattanásait, ha vannak vagy a ráncait, de kiábrándíto a kencézés.

2017. dec. 27. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem egy szép nő, hanem egy tucatsablon latin/ci**ny keverék. Semmi finom nőiesség, semmi érzékiség nincs benne. Az orra mindenféle cicomázás nélkül: csúnya. Az arca nem sugároz érzelmeket, így nem is tudnék iránta vonzódni. Amilyen csajokat láttam már életemben ahhoz képest egy erős 6-osra értékelném. És ezt nem frusztrált kisgyerekként mondom, nem. Az utcán sem keltené fel a figyelmemet. Nekem sokkal jobban bejönnek az igazi fehér, hamvas érzéki suncik:

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 27. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem mondható csúnyának, de a gyönyörűtől távol áll, a természetestől meg még messzebb.

A hajszíne és a sminkje brutálisan természetellenessé teszi, pedig nincs rossz genetikája, fölösleges takargatnia.

2017. dec. 27. 15:06
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
Női szemmel nagyon szép. Nálam olyan 9/10 (vannak olyanok, akik kisugárzásra jobban "megfognak"). De tetszik, hogy szép az arca, csinos, ízléses, nem lotyós, szép a haja, bőre, szemöldöke, helyes a mosolya.
2017. dec. 27. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Hidd el élőben nem így néz ki... Szét van sminkelve az arca... Fél sem ismernéd, ha szembe jönne veled. Szerintem tucat. 30f
2017. dec. 27. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Àtlagos, de olyen kicsit férfias, nem nőies.
2017. dec. 27. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
kicsit férfias az arca, de csak kicsit. Nem rossz nő, de olyan hűhának nem mondanám.
2017. dec. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!