Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb lány neten tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány neten tényleg ilyen passzív?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedek valakivel egy valamit utálok nagyon az az aktivitás teljes hiánya. Eddig csak azokkal tudtam találkozni, akikkel aktívan lehetett beszélgetni, érdeklődtek felém, nem csak én kérdezősködtem, nem várták el tőlem, hogy szórakoztassam őket, és azt se, hogy én hívjam el, volt aki már az első levelezésnél kérdezte, hogy nem e találkoznék vele.

Azt nem tudom, hogy az ilyen passzív lányok csak a csodát várják vagy nem tudnak ismerkedni vagy ennyire bátortalanok? Eddig elég kevés aktív lánnyal ismerkedtem.

2017. dec. 27. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Passzívok az még csak egy dolog. Gerinctelenek
2017. dec. 27. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
A többség igen, passzív. Én sem értem hogy miért van olyan tinderen közös match, ha aztán normális kérdésre normális válasz nem jön, de sok olyan van aki meg köszönni sem tud csak röviden lerendezni a kerdesedet és annyit sem kérdez vissza hogy és te ? Ez talán azért van, mert egy nő társkeresőn rengeteg üzenetet kap és a választék tengerében azt sem tudja hogy mire / kire figyeljen., Így aztán a többség hoppon marad. Én sem vagyok megelégedve ezen oldalakkal tegnap töröltem az összeset, mert a sok nő nem.is ismerkedni akár csak egot növelni, és az e kevés értelmes meg elveszik. Pedig nem vagyok csúnya, magas vagyok, udvarias, de egyedül nem lehet vinni a beszélgetést. Persze ott is akadnak rendes, kommunikálni képes lanyok. En azt javaslom, hogy szűrd le az első két mondatból, hogy a lány tényleg ismerkedni akár e és ha nem akkor töröld és kész. Legalábbis nálam mindig látszott már az elején az első kérdésekre kapott válaszok minőségén hogy tényleg ismerkedni akár e. Ha már az elején röviden válaszol, és nem kérdez vissza, akkor később sem lesz máshogy. ( Tapasztalat ) . Én eddig 2 lányba botlottam akik már az elején visszakerdeztek és kielégítően válaszoltak. Egyik csak unatkozó ribi volt, akivel bármelyik hétvégén tudtam volna talizni de hetekig húzta. A másik viszont egy kedves értelmes lány volt, na vele találkoztam is :) a többivel meg nem lett semmi. Szóval sikerülhet ott is, de nem egyszerű.
2017. dec. 27. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Szemét egy népség mindenesetre! Tisztelet a kevéske kivételnek, ami kb. 10% lehet!
2017. dec. 27. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalat tényleg az hogy ha nem tetszel akkor hagynak kivérezni a passzivitásukban..

30f

2017. dec. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!