Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha az utcán megláttok kézenfogva egy idősebb pasit (40), egy fiatalabb lánnyal (20)?
Az ilyen lány nagyonis kell a korosztályának, csak a korosztálya nem kell neki... Valami elcsúszott valahol. Ízlésficam, apakomplexus,naivság, valamelyik igaz lehet.
"Piszok jóképű, udvarias, kedves, gondoskodó..szóval imádom őt"
A jóképű szubjektív. 23 évesen én is udvarias vagyok, gondoskodó, a kedvesség pedig alap. De egyébként az összes tulajdonság alap, legalábbis annak kellene lennie.
A kérdező semmi meggyőzőt nem mondott. Valószínűleg egy rakat bunkót kifogott idáig, és jött egy bácsi, aki pont nem volt az, és rögtön nyílik a láb. És ilyen 20 éves gyerekekből pedig egy rakat szaladgál az utcán. Ciki.
Hogy az apja.
Ha a pasija,akkor nekem tobb 23 eves fiu marad, mert en is a nalam fiatalabbakat birom ;)
N/32
Nem lehet ránézésre megmondani, ki hány éves. 15-20 éveket simán tévednek az emberek a valódihoz képest, még akkor is, ha alaposan megfigyelik az embert, vagy beszélgetnek is vele.
De az utcán még csak meg se figyeled alaposan. Legalábbis ahol én élek, 500 ember/mp a látóterembe kerülő embertömeg áramlási sebessége.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!