Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha az utcán megláttok kézenfogva egy idősebb pasit (40), egy fiatalabb lánnyal (20)?
10: Minden stimmel! Csak nem vagyok jóképű meg elvált sem! xD
damn :D
Az, hogy a lány túl csúnya ahhoz, hogy a saját korosztályából találjon valakit, és inkább összeáll egy férfival, aki az apja lehetne. Mert egyedül rosszabb. Érzi, hogy nem teljesen normális és kinevetik őket, ezért minden téren bizonyítani próbálja, mennyire jó neki így. Pedig nem az.
Azt, hogy a férfi egy vesztes, akit lenéznek az érett nők, ezért keres egy tapasztalatlan, befolyásolható kis pipit, akinek még meg sem száradt a tinta az érettségi bizonyítványán.
Azt, hogy a csúnya anyagiak sokat nyomnak a latban.
a)a csaj apakomplexusos,a pasi meg kapuzárási pánikban szenved
b)a csaj eltartatja magát
Én arra, hogy milyen elba...ott világban élünk.
És ezt tényleg úgy a világra értem, nem feltétlen kettőjükre - tudom, a mai suliba járó korosztály életképtelen, az ottani srácok, hát...
De egy 20 éves lánynak a korosztályából (18-28) kellene párt találnia - aki már pár évet töltött a való világban (suli után boldogult munkahelyen), az azért jobb esetben talpraesett, és kicsit megkomolyodott.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!