Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti férfiak (én is az vagyok),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férfiak (én is az vagyok), miért nem veszitek észre, hogy a nők felszínességére a magyarázat pontosan ti vagytok?

Figyelt kérdés
Ti hajtatok rá minden létező élőlényre, akinek puncija és melle van. Ilyen bőséges kínálat mellett meg ki az a hülye, aki a kevésbé jót választja? Ha nem teremtenétek ilyen hatalmas kínálatot a nőknek, akkor ők pontosan ugyanabban a helyzetben lennétek, mint ti, tehát beérnék az átlagos külsővel is, és örülnének, ha egyszer valakivel képesek összeismerkedni, még akkor is, ha esetleg az illető egy tök átlagos figura. De így nem állnak le egy átlagos fickóval, ha van helyette jó képű is. Hülyék is lennének.
2017. dec. 26. 11:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezt már én is kifejtettem fentebb. Magában a kérdésben.

2017. dec. 26. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A te szíved sötét, mint az éjszaka, látszik is megnyilvánulásaidból és a hozzáállásodból.

A karácsonyi csoda a szívünkben van.

Neked vagy nincs szíved, vagy ha van is, akkor üres és sötét.

"Hát, én konkrétan nem. Kívülállónak érzem magam."

Ja, persze, te kívülálló vagy... :D

Nem szakadt még rád a plafon a hazudozásaidtól?

2017. dec. 26. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kérdező, hogy nehéz helyzetük van a férfiaknak.

Sajnos egyet kell értenem velük. A nőkre sokan hajtanak, ha te nem is méltatsz figyelemre valakit, aki nálad próbálkozott. De nyilván azt választod aki neked a legjobban tetszik.

Az a férfi aki nem nagyon előnyös külsővel rendelkezik, hátránnyal indul. Ez a valóság.

Biztosan neked sem egy férfi udvarol, csak nem veszed őket számításba.

28N

2017. dec. 26. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első benyomást nagyrészt az határozza meg,tetszik-e a másik külsőre.Enélkül vonzalom sincs.Ez minden embernél így működik,nemtől függetlenül.Ez nem felszínesség,ez belénk van kódolva.Ha egy lapos szőke nő kifesti magát,és ezáltal tíz pasinak csorog rá a nyála,a tizenegyedik is jó nőnek fogja tartani,akkor is,ha nincs melle,mert ő mindenki szerint bomba,akkor bomba.Ha egy átlagos barna is egy légtérben van vele,rá azt kezdik mondani,ő egy szürke kisegér,és onnantól kezdve senki szemében sem lesz érdekes,akkor sem,ha mondjuk kedvesebb a szőkénél,vagy formásabb.Ez így működik,és bizony,ha már így van,mi nők is így nézzük a pasikat.Ha húszan azt mondják,milyen jó már a magas barna,én sem a számat fogom húzni,hogy fúúj.
2017. dec. 26. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
13-14-es leírták az igazat. De az a kérdésem,hogy egyes kérdéseknél ezt miért tagadják a nők? Mindenki tisztában van vele,hogy fontos a külső vonzalom, ezzel nincs gond,mondjuk a részemről annyi,hogy az én nyakamon egy rakás szar van,nem fej,de minek ezt tagadni?
2017. dec. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!