Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti férfiak (én is az vagyok),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férfiak (én is az vagyok), miért nem veszitek észre, hogy a nők felszínességére a magyarázat pontosan ti vagytok?

Figyelt kérdés
Ti hajtatok rá minden létező élőlényre, akinek puncija és melle van. Ilyen bőséges kínálat mellett meg ki az a hülye, aki a kevésbé jót választja? Ha nem teremtenétek ilyen hatalmas kínálatot a nőknek, akkor ők pontosan ugyanabban a helyzetben lennétek, mint ti, tehát beérnék az átlagos külsővel is, és örülnének, ha egyszer valakivel képesek összeismerkedni, még akkor is, ha esetleg az illető egy tök átlagos figura. De így nem állnak le egy átlagos fickóval, ha van helyette jó képű is. Hülyék is lennének.
2017. dec. 26. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

Már megint itt tartunk? Még karácsony másnapján is rinyálni kell?

Felvilágosítalak, a szépség szubjektív. Van, akinek ez tetszik, van, akinek meg az. Most kinek mi az átlagos, kinek mi a jóképű és kinek mi a kevésbé jóképű?

Egyéne válogatja.

Van, akinek tetszik a mackós pasi, nekem nem. Van, akinek tetszik az izomagy, nekem nem.

Mert, ti férfiak nem csináljátok ugyanezt a csajoknál, mi? :D :D :D

Szóval jó lenne már abbahagyni az értelmetlen rinyát!

2017. dec. 26. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, igazad van, de ez csorda-effektus. Ha én egyedül befejezem, az egyetlen hatás az lesz, hogy a mostani 1-2%-os sikerarányom helyett 0%-ban fogok nőt szerezni. Az összkép nem fog változni.
2017. dec. 26. 11:20
 3/15 A kérdező kommentje:

Hát, én konkrétan nem. Kívülállónak érzem magam.

2017. dec. 26. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Csak szólok, hogy Karácsony másnapja van, pasztmek. Boldog kis Jézust! 🙂
2017. dec. 26. 11:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Már észrevettük. Aki egy kicsit is dugható nő, de absz. nem szép, arra is tucat pasi mozdul rá. Így nem véletlen, hogy nő az igényük, ha egyre több és jobb férfiak írnak rájuk.
2017. dec. 26. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
30, de legkésőbb 35 felett lejjebb adnak majd ebből.
2017. dec. 26. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Miért felszínesség az, ha valaki jóképű férfival akar lenni?

Szerintem pont ez az igényesség.

2017. dec. 26. 11:25
 8/15 A kérdező kommentje:

Kit érdekel? Számomra a karácsony ugyanolyan nap, mint az összes többi. Baromira álszent dolog, hogy ilyenkor az emberek máshogy viselkednek, mint máskor. Úgy tesznek, mintha szeretetteljesek lennének, holnap meg ugyanott folytatódik a gyűlölködés és az erőszak, ahol 24-én abbamaradt. Vagy az év összes napján szeretetteljes vagyok, vagy soha sem. De úgy nem megy, hogy hol igen, hol nem. Az nem is szeret teljesség, csak megjátszás.

2017. dec. 26. 11:29
 9/15 A kérdező kommentje:

Tehát ha én nem érem be azzal, ami adatott, és aminél már nem lesz jobb, akkor én igénytelen vagyok. Értem. :)

2017. dec. 26. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem érted.

Te akkor vagy igénytelen ha ugyan lehetőséged lenne, de akkor sem lennél szép lánnyal.

Ha vannak olyan külső, belső adottságai a nőnek, hogy ne a csúnyácska, de értelmes, hanem a jóképű de értelmessel legyen, akkor mi a gond?

2017. dec. 26. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!