Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok igazi rockerlány, nő van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok igazi rockerlány, nő van?

Figyelt kérdés
Akiknek ez az èletèrzès meghatározó,mindennapukat ìgy èlik,kìvűl belül! S találtak magukhozvaló partnert?

2017. dec. 25. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz ez alatt? Öltözködés is igazi rockeres? Sokat járjon koncertre?
2017. dec. 25. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Alig van. Még akik rockernek tartják magukat, azok is nagyrészt rockos popzenét (Depresszió, Road, Leander, stb.) hallgatnak valójában.
2017. dec. 25. 16:34
 3/8 AchromaticSmarties ***** válasza:
100%
A rock és a metál is eléggé tág fogalmak, rengeteg szubkultúra létezik ezeken belül, olyanok is, amik között nagyjából annyi közös nevező van, hogy gitárral és dobbal játsszák és használnak torzítást. De amúgy zeneileg, stílusilag, tartalmilag úgy semmi más.
2017. dec. 25. 17:33
 4/8 AchromaticSmarties ***** válasza:
Szóval pontosabban meg kellene határozni mire is gondolsz.
2017. dec. 25. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok, viszont a munkahelyeim és a szakmáaim miatt nem engedhetem meg magamnak a külső megjelenését.

És igen találtam magamhoz való partnert. Ő blues zenész, nem szereti annyira a metált, mint én és az a tipikus jó fiú, akit szívesen viszel haza lányként bemutatni a családhoz.

21L

2017. dec. 25. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Hát igen. Van aki a gimi után sem nő fel. Amíg zenei stílus alapján keresel partnert, kb. 15 éves szinten vagy.
2017. dec. 25. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 a rock nem csak zene. Tényleg életforma. Én metalos nőnek tartom magam. A rockon belül elég sok mindent szeretek. A Blackmore`s nighttól Abigorig terjed a skála. Találtam párt. A gyerekek születéséig havi 1 koncertet igyekeztünk beiktatni. Most van 2 kicsi gyerekünk, így csökkent évi 1re a koncertezés. De majd ha nagyobbak lesznek, mehetünk megint gyakrabban. Külsőségekben a goth stílushoz állok a legközelebb, de rugalmasan kezelem a kérdést. Nem ragaszkodom a klisékhez. Vannak helyzetek, amikor megadom a módját, és előkerül az acélmerevítős fűző, meg a bakancs, és van, amikor visszafogottabb vagyok. A lakásunk stílusa egyelőre vegyes, de lassan a vintage stílus felé megy el, némi goth beütéssel. A gyerekek meg Tim Burton rajongók. Szinte nem telik el nap Tim Burton film nélkül.
2017. dec. 25. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretem a rockzenét (is), de a külsőségeket hanyagolom.
2017. dec. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!