Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, előny ha egy férfi sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, előny ha egy férfi sokat keres? Mi az első gondolatotok egy magas fizetésű férfiról? ( Lent részletesebben )

Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem, a normális nőknél ilyen szempontból az a lényeg, hogy a férfi ne minimálbéren tengodjon, csupán legyen tisztességes állása. Nyilván kereshet valaki egy millió forintot is, csupán a pénzzel nem fogja magát megszerettetni senkivel sem. A kérdés az lenne hogy mit gondoltok valakiről aki ha nem is mondja ki de a munkájából adódóan sejthető lenne, hogy havi mondjuk 300-500k-t keresne ? Nyilván nem ez lenne a fontos, nem ez miatt fogtok összejönni vele, de mégis adódhat egy + gondolat ilyenkor...ilyenekre gondolok hogy pl " okos, talpraesett ember, akivel biztonságos anyagi lábakon lehetne családot alapitani " vagy " biztos egész nap dolgozik és tanul hogy ennyit keressen, nem lenne rám ideje " ..esetleg hidegen hagyna ?
2017. dec. 25. 00:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

A kimagasló fizetés 5-600 tól indul. Nekem.pl a sokat keres az 6-900 ezer netto között van. Akik ennél többet keresnek az meg már szinte felesleg. Épp mostanában szakítottam egy ilyen jól kereső pasival. Ez volt az egyetlen momentum ami férfias volt benne hogy jól keres. Amúgy meg egy gyámság alá szoruló antiférfi.

Szóval nem hat meg ha valaki jól keres, de minden számít, így ez is jó pont volt először.

2017. dec. 25. 06:58
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Kövezzetek meg, de én örülnék. Olyan családban nőttem fel, ahol nagyon kevés pénzből éltünk. Így nyaralni se mentünk semerre és úgy unblock nem kaphattunk meg mindent, amire amúgy szükség lett volna.

Tehát én örülnék neki, de félreértés ne essék, jómagam is olyan szakmában szeretnék elhelyezkedni, amiből meg lehet élni, nem csak úgy rábiznám az illetőre, h na akkor szépen megkeresed a pénzt amit kell.

2017. dec. 25. 08:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szempont nálam a fizetés, de természetesen előnnyel indul egy munkanélkülihez képest
2017. dec. 25. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, csak tartsa el magát egyedül is ha kell. Nem hiszem, hogy sokat látnék a pénzéből, ha a költségeket felezzük, mert nyaralni is csak olyan helyre tudunk menni aminek én állni tudom a felét. Persze ha már gyerekvállalás kerül szóba akkor más a helyzet, akkor jól jön a dolog. Én viszont már rendelkezem gyerekkel, negyven vagyok, engem teljesen hidegen hagy ez a kérdés, csak ne legyen csóró és ne rajtam élősködjön. Ennyi.
2017. dec. 25. 09:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Tobbszoroset keresi,sosem akartam tudni h mennyit,kozos adozasnal derult ki 2ev kapcs utan. Azt lattam h 5nyelven beszel, szereti es tiszteli a szuleit, nagyvonalu a barataival es velem es emelle felsegiti a kabatot es kinyitja az ajtot, nincsenek jatszmak, nem hutlen. Tarsasagban ha kell hangot ad a velemenyenek,ha kell csendben marad, iszonyuan jo a humora. Nem erdekelt h milyen a ruhaja,a kocsija,hitel van-e a lakasan. Van az a tipus akin latszik h a jeg hatan is megel es ez biztonsagot ad egy nonek. Akar azokban az idokben is, amikor epp rosszabbul keres vagy ket munkahely kozott van. Szeretem h tud elore tervezni,jovore nezve vannak celjai es elkepzelesei. Ezek az o elonyei. A fizetese csak ezeket a torekveseit tukrozi.
2017. dec. 25. 10:38
 16/19 anonim ***** válasza:
9: a felső 10%-ban az egy főre jutó jövedelem 240 ezer. Ha egyedül él 300 ezres fizetéssel, akkor a 10%-ban benne van, persze rosszabbul él mint egy négy fős család 1 milliós bevétellel. A felső 20%-hoz meg már elég 140 ezer/fő, két 300-at kereső szülő két gyerekkel ide fog tartozni.
2017. dec. 25. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:

havi 3oo-5ooe nem sok

ha elvalt es gyerektartast is fizet kifejezetten keves

ha valami extra kulonleges hobbija van szinten keves, ha tul sokat kolt magara ram semmit kereshet milliokat is ...

2017. dec. 25. 11:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ennyit en is keresek. Ez nem a sok kategoria.
2017. dec. 25. 11:24
 19/19 Ollókezű Edward ***** válasza:
0%
Biztos csak meg akar húzni.
2017. dec. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!