Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy tetszem a kollégám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tetszem a kollégámnak?

Figyelt kérdés

Nem régóta ismerjük egymást, de csak az utóbbi időben kezdtünk el többet beszélgetni. Ritkán találkozunk az eltérő beosztásunk miatt. Egyik kolláganőm ma mondta, hogy szerinte bejövök a (férfi) munkatársunknak, mert velem többször beszél, sőt, egyáltalán szóbaáll velem magától, és jól elvagyunk, viccelődünk is. Nem titkolt, hogy nekem is tetszik, de ezt igyekszem nem túlzottan kimutatni egyelőre. Maximum abból látszik, hogy én is keresem a társaságát és kérdezgetek erről-arról időnként.

Valóban meglehet, hogy tetszem neki? Engem igazából meglepett, hogy csak ennyiből ezt mondta a kolléganőm, mert nekem ez még nem jelentene nagyon semmit.

2017. dec. 23. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kertelni meg virágnyelven beszélni.

Időpazarlás és át sem megy a mondanivaló.

Van aki megsértődik, van aki elgondolkodik rajta, lehet választani.

2017. dec. 23. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Én férfiként vagyok így mint te. Totál azonos a helyzet, nemrég óta ismerem, eltérő munkaidőben vagyunk de azért összefutunk és beszélgetünk néha.

Iszonyatosan tetszik az a lány, állandóan rá gondolok, fantáziálok róla, teljesen belezúgtam. DE ....

Van egy kétéves kapcsolatom, Ő nagyon bízik bennem és szerintem szeret is. Most őrlődök, mert nem akarom elhagyni. Abban bízom hogy ez a vonzalom elmúlik idővel. Sajnos szenvedek is emiatt mert megőrjít egyetlen pillantásával.

Valószínüleg nagyon tetszel a férfinak, de tudj meg róla többet, lehet hogy hasonló cipőben jár mint én.

2017. dec. 23. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Írhatnál egy kicsit bővebben is, esetleg valami szituációt mert ez így kb semmi. 50-50 és azt is csak jósgömbből mondjuk meg.
2017. dec. 23. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Ujabb tininyafogast hsllhatunk! Jezus, mondd h csak kamukerdes😂😂😂😂
2017. dec. 23. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!