Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy tetszem-e egy kollégámnak, illetve hogy lenne-e nála esélyem és mire?
Ugyanúgy ahogy másról is megtudnád.
De
NE KEZDJ KOLLEGÁVAL!
Igen tudom!!!!
De a tanulók az iskolában lesznek szerelmesek, a főiskolások ott találják meg a férjüket, feleségüket.....miért mert ott "élnek".......
mi felnőttek a munkahelyen vagyunk, reggeltől estig, azokkal az emberekkel vannak, vagyunk életünk nagy részében, miért nem lehet kollégával ismerkedni, születtek már házasságok munkahelyen, miért legyek ellene? Tényleg érdekel a véleményetek.
Megkérdezed. (Mármint tőle, és nem tőlem, aki nem tudhatom.)
Ha már egyáltalán felmerült a kérdés, feltételezem, hogy NEKED tetszik Ő. Ha nem foglalt az illető, nyugodtan kezdeményezz! Hívd meg ebédelni vagy bármit! Nekem is nagyon jól esett, még ha udvariasan vissza is utasítottam egy kolléganőt így. Nem mintha ajtóstól rontott volna a házba, csak van már párom. ;)
Tudod, én is a munkahelyemen ismertem meg a nagy Ő-t.
Vannak bizonytalan, de egyértelmű jelek is , ha a vonzódás kölcsönös.
Figyeld meg a viselkedését, a szavait Veled szemben.
Ha néha csak úgy spontán keresi a közelségedet, vagy azt veszed észre, hogy szinte "értelmetlen" dolgokat akar Veled megbeszélni, akkor többet jelentesz neki, mint puszta kolléga.
Aztán ott vannak a gesztusok, ha valaki csak egy picit is vonzódik a másik irányába, akkor önkéntelenül is átveszi egyes szokásait.
Lehet csak úgy elmegy melletted, holott volna rövidebb út is amin elérné a célját.
Ha beszélgettek figyeld meg a szeme reakcióit, valahol azt olvastam, az az egy olyan szerv, amit nem tudunk írányitani, és ha egy olyan személlyel beszélgetünk akit jobban kedvelünk, mint sem lehetne, akkor a szemünk picit kitágul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!