Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú hajú férfi tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú hajú férfi tetszene nektek?

Figyelt kérdés
Rólam lenne igazából szó, alapból sötétbarna hajam van, viszont amióta kiszőkítettem egyre több ember megnéz, és nagyon feltűnően, a mellkasomig ér. Arra lennék kíváncsi ha ti megláttok egy hosszú hajú férfit az utcán, aki mondjuk szőkíti is a haját mit gondoltok? Azért nézik meg az emberek mert egy ennyire ritkaságnak számít, vagy mi járhat a fejükben? Amúgy teljes mértékben heteró vagyok mielőtt valaki mást gondolna. 20/F

2017. dec. 23. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a férjemnek hosszú haja van (sötétbarna, dús, kontyban hordja, irtó jól áll neki), de a szőkítésről lebeszélném... finoman szólva:D
2017. dec. 23. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is hosszú haja van, neki természetesen világosbarnás-szőkés, szőke tincsek vannak benne, nagyon jól néz ki :) mikor anno megismertem, rövid haja volt, és úgy is tetszett. Nálam nem a haj hossza számít, hanem az összkép, a kisugárzás...
2017. dec. 24. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Soha nem tudtam volna elképzelni hosszú hajú férfivel még az utcán sétálgatást kézen fogva sem. Nekem hánynom kell tőle.

A férjemnek is szép férfias rövid haja van.

2020. aug. 17. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is tetszett a hosszú haj egy férfin ha jól állt neki és rendben volt tartva.
2020. aug. 18. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!