Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy kapcsolat 30 év felett, mint tizenévesen?
Figyelt kérdés
Oké, nyilván a nőnek jó esetben már nem kell engedélyt kérni, hogy átjöhessen a férfihoz, de mikben más még? Ugyanúgy megy a hülyéskedés, vagy már nagyon meg kell komolyodni? Cikivé válik a fagyival sétálgatás vagy belefér randiként? Miben más?2017. dec. 23. 16:04
11/19 anonim válasza:
"Semmi. Csak unalmasabb lettem. 25 f"
WOW, te már 25 évesen 30 felett vagy?
12/19 anonim válasza:
Sokkal zárkózottabbak az emberek 30 felett, sokkal kevésbé bátrak, mindenki a legvégső igazit keresi, így aztán számolatlanul hajtják el azt, aki lehet, hogy jó lenne, de valami apró hibája van.
De ez inkább a párkeresés terén más 30 felett.
A kapcsolat szerintem ugyanaz, lehet hülyéskedni (bár van akivel 20 évesen sem lehet), lehet fagyizni, lehet lábat lógatni egy romkocsmában.
Nincs szabály
14/19 anonim válasza:
Hát, maradhat minden ahogy volt, egyedül azt veszed észre, hogy a feleséged szépen-lassan letornázta a romantikát és az intimitás a kétheti 1 alkalomra. Még 10 év és jön a nagymamafrizura. Onnan pedig nincs visszaút, jönnek a véntrotty idők izzíthatod az elméd a jóúkis Grészklinikára meg a Született feleségekre.
15/19 anonim válasza:
Ez miért korfüggvény? Én 18 évesen is imádtam, ha nem kellett gyakran szexelni.
16/19 anonim válasza:
En meg ha jo kedvemben voltam 3 ev kapcsolat utan is egy nap 3 ell lotem 3 pateont es nem 5 perces vagyok..csak kukim van a loncs helyett xd
17/19 anonim válasza:
En 38 vagyok es szoktam fagyizni és van hogy közben sétálok is. Van hogy a feleségemmel együtt követem el mindezt. Egy 30 fölötti embertől ez már gáz? Mi más számít még cikinek 30 fölött? Jó, nem leszek cinikus. Én tudom hogy fagyizni nem ciki 30 fölött, de a tinik szerint mi az ami még ciki 30 fölött?
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem tudom a tinik szerint mi micsoda, elmúltam 30. Azért kérdeztem a kérdést, mert legutóbb tizenévesen randiztam és érdekelne mostanra mi változott. A fagyis dolgot arra értettem, hogy például lehetséges, hogy egy 25 feletti nőt már étterembe illik vinni fagyizás helyett, meg ilyesmik.
2017. dec. 24. 10:45
19/19 anonim válasza:
Miért kéne másnak lenni? Hatvan évesen is megállok akár a zebrán is csókolózni. Ugyan úgy hülyülünk, viselkedünk, mint huszonévesen, mint mikor össze jöttünk. Nem kell hagyni ellaposodni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!