Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Túl jó vagy hozzám", "Jobbat érdemelsz, nem vagyok elég jó" jelenség?
Figyelt kérdés
Önbizalomhiány, szuper exek ismerése és frusztráltság emiatt
vagy csak szimpla lekoptató duma?
Hogyan reagáltok ezekben a szituációkban? Alapból azt gondoljátok, hogy csak le akar koptatni az adott ember vagy megfordul a fejetekben, hogy tényleg nem érzi elég jónak magát hozzátok?
2017. dec. 23. 13:23
11/11 anonim válasza:
Én a két kezem összetenném, ha azzal összejöhetnék, aki nekem is kell. Eleve. Ha nem érdekel, nem is kell. Nem is jut olyan eszembe, hogy túl jó hozzám. Ilyen nincs is. :) Ez elég butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!