Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez pasiknál?
édeske, lehet hogy te férfi vagy én meg nő, és azért nem volt egyértelmű neked a szituáció, de az annyira egyértelmű volt,hogy még félreérteni se lehetett...
de azért válaszolnál végre az előbb feltett kérdésemre?
Nem édeske. Mert butaság.
Plusz Édeske, nő vagyok.
Ilyen kérdésre nem lehet értelmes választ adni.
és úgy beszélsz mint egy férfi. Érdekes.
Jól van Józsi, nem baj, bárkivel előfordulhat, nem haragszunk meg érte :)
Józsi. Ennél frappánsan nem jutott eszedbe?
De most tényleg. Mit gondolná egy pasi? Hogy meg akar dugni. Vagy mit tudom én..
Azért beszélek úgy mint egy férfi, mert nem vagyok egy buta mai tipikus csitri. Mint itt egyesek.
Gondolom nem vagy több 18-nál. Menj a tini kategóriába kérlek.
Csak egy nevet mondtam Béla, de látszik, hogy pasi vagy , mert egyből a dugásra asszociáltál. Tehát tetszem neki, de te se tudod mi történt akkor, ezért mondod, hogy ,, mit tudom én"
Nő egy másik nő értelmi szintjére sose fogja azt mondani, hogy, ,,nem vagyok egy buta mai tipikus csitri". És nem is hangsúlyozzak ki a számokat, hogy ,,egyesek" Nem figyeli meg mélyebben a körülötte lévők egyénre vonatkozó dolgoit ( csak baj esetén)
Nem, valóban nem vagyok 18, mivel 25 vagyok. De ezt bóknak veszem. Aranyos tőled, hogy ennyire fiatalnak tartasz. köszi.
Ja: Egy nő sose tessékeli úgy egy másik nőt, ahogy neki eszébe jut a kora alapján.
😂😂😂😂😂😂
Tényleg nem vagy észlény.
ennyi?
smiley háború? kifogyott a kreativitás?
Troll vagy.
Ha nem,akkor simán buta.
Nem fecsérlem az időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!