Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Van okom aggodalomra? Hív vírus terjedhet így?
Egy külföldi férfival történt néhány együttlét.
Hozzáteszem, szerelemből és minden olyan szépen indult,hogy egyszerűen meg sem fordult a fejemben ,hogy bármi veszélynek lennék kitéve egèszségügyileg, és emiatt nem kérdeztem rá,hogy van -e ilyen jellegű betegsége.
Nem is volt erről szó soha , és igazából most sem tudom ,mert már nem tartjuk a kapcsolatot...csak egyszerűen ráparáztam mostanánában erre a témára ..és nem tudok megnyugodni. Neki gyomorpanaszai voltak , emésztésével gond,ennyit tudtam.
A kapcsolatnak azért lett vége,mert más lányt tudtam meg ,hogy nem csak én vagyok neki.
A szexnél óvszert használtunk minden alkalommal ,és orálisan soha nem csináltuk.
Olvastam,hogyha seb közelébe kerül a fertőző nyála,akkor ahhoz nagyon sok nyál kell,hogy fertőzzön. Nekem egyszer kiharapta a számat , nem durván ,csak az aktus hevében...Ez lehet problèma ?
Mivel csalódtam bennd,nem tudom ,hogy képes lett volna-e ezt eltitkolni előlem,ha ne adja Isten beteg lenne és fertőző.
Esetleg ,ha beteg is,akkor annak időszaka van,hogy mikor fertőz ,nem ?
8 hónap telt el azóta. Nem értem magamat sem..mert eddig ez nem jutott eszembe..talán hiba részemről és most már sokkal tudatosabb leszek. De most nem tudok megnyugodni.
Ha 4 hétre rá tüneteknek kellett volna lenni,szok is olyanok,amiket nem lehet beazonosítani...ez nagyon aggaszt. Fogytam akkor 3 kg-ot ,a szakítás miatt..mert alig ettem. A hónaljamnál a nyirokcsomóim már évek óta megnagyobbodtak,vizsgáltattam még akkor,azt mondták nem probléma.
Mi tévő legyek,hogy meg tudjak nyugodni?
Igazából csak akkor nagyobb az esély, mint egy magyarnál, ha afrikaival voltál. Ennek ellenére persze érdemes 1-2 évente teljes körű szűrésre elmenni, ha váltogatod a partnereidet vagy egyszerűen úgy érzed, hogy megnyugtatná a lelked.
Nálad nagyon kicsi az esély erre, de menj el egy szűrésre és kész. Addig úgyis csak idegeskednél, amíg nem tudod az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!