Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek? Van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Van okom aggodalomra? Hív vírus terjedhet így?

Figyelt kérdés

Egy külföldi férfival történt néhány együttlét.

Hozzáteszem, szerelemből és minden olyan szépen indult,hogy egyszerűen meg sem fordult a fejemben ,hogy bármi veszélynek lennék kitéve egèszségügyileg, és emiatt nem kérdeztem rá,hogy van -e ilyen jellegű betegsége.

Nem is volt erről szó soha , és igazából most sem tudom ,mert már nem tartjuk a kapcsolatot...csak egyszerűen ráparáztam mostanánában erre a témára ..és nem tudok megnyugodni. Neki gyomorpanaszai voltak , emésztésével gond,ennyit tudtam.

A kapcsolatnak azért lett vége,mert más lányt tudtam meg ,hogy nem csak én vagyok neki.

A szexnél óvszert használtunk minden alkalommal ,és orálisan soha nem csináltuk.

Olvastam,hogyha seb közelébe kerül a fertőző nyála,akkor ahhoz nagyon sok nyál kell,hogy fertőzzön. Nekem egyszer kiharapta a számat , nem durván ,csak az aktus hevében...Ez lehet problèma ?

Mivel csalódtam bennd,nem tudom ,hogy képes lett volna-e ezt eltitkolni előlem,ha ne adja Isten beteg lenne és fertőző.

Esetleg ,ha beteg is,akkor annak időszaka van,hogy mikor fertőz ,nem ?

8 hónap telt el azóta. Nem értem magamat sem..mert eddig ez nem jutott eszembe..talán hiba részemről és most már sokkal tudatosabb leszek. De most nem tudok megnyugodni.

Ha 4 hétre rá tüneteknek kellett volna lenni,szok is olyanok,amiket nem lehet beazonosítani...ez nagyon aggaszt. Fogytam akkor 3 kg-ot ,a szakítás miatt..mert alig ettem. A hónaljamnál a nyirokcsomóim már évek óta megnagyobbodtak,vizsgáltattam még akkor,azt mondták nem probléma.

Mi tévő legyek,hogy meg tudjak nyugodni?

2017. dec. 22. 00:26
 1/10 anonim ***** válasza:
hiv teszt pl.
2017. dec. 22. 00:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz, tesztelj, azok meg tudják mondani.
2017. dec. 22. 00:30
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Pár kérdéssel ezelött nem téged kerestek? farokéhes?
2017. dec. 22. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy fertőződtél, kiharapástól nemhiszem. Legalábbis úgy tudom.
2017. dec. 22. 05:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit tegyel? ->menj el tesztre!
2017. dec. 22. 06:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Elsö körben elarulod honnan jött? Mert ha pl. angol vagy nemet, akkor szerintem sokkal kisebb az ok az aggodalomra, mint ha mondjuk kenyai. Amugy van anonilm aids teszt azt hiszem, a 11. kerületben arra laktam, ahol volt egy ilyen allomas.
2017. dec. 22. 06:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazából csak akkor nagyobb az esély, mint egy magyarnál, ha afrikaival voltál. Ennek ellenére persze érdemes 1-2 évente teljes körű szűrésre elmenni, ha váltogatod a partnereidet vagy egyszerűen úgy érzed, hogy megnyugtatná a lelked.

Nálad nagyon kicsi az esély erre, de menj el egy szűrésre és kész. Addig úgyis csak idegeskednél, amíg nem tudod az eredményt.

2017. dec. 22. 07:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Tökre mindegy, hogy mi itt mit mondunk, mert biztosat csak egy teszt fog.
2017. dec. 22. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Teszt. Egyébként a HIV még akkor is csak 1%-os eséllyel adódik át, ha gumi nélkül a sunádba lő egy adagot. Ha a hátsó bejáratba lő az már 4%-os esély. Vérátömlesztéssel 95%, de máshogy kb annyi az esély mint egy lottó ötösre, szerencsére a HIV nagyon érzékeny, már a levegőtől is megdöglik.
2017. dec. 22. 10:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (akik kulturáltan írtak)
2017. dec. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!