Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ismerkedési szándék volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ismerkedési szándék volt részéről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Örültél volna ha több?

Pl randira hív?

Mennyi idős vagy?

2017. dec. 21. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De, egyértelmű...
2017. dec. 21. 21:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Fogalmazhatott volna egyértelműbben is. :) De talán majd legközelebb. :D
2017. dec. 21. 21:53
 14/18 A kérdező kommentje:
De számomra nem az, hiszen semmi előzmény nem volt. Mármint vásárolt, fizetett, aztán így spontán benyögte ezt a kérdést. Semmi mosoly, vagy viccelődés, sőt még beszélgetés is a vásárlással kapcsolatos volt.
2017. dec. 21. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy semmi, de én sem! Én is a kereskedelemben dolgozok, egyszer tőlem is megkérdezte egy srác, hogy meddig dolgozok? Azon a héten össze-vissza dolgoztam, túlóra, egyik nap du-ra mentem, másik nap köztesbe, aztán 6-ra, mit tudom én már a sorrendet, az a lényeg, hogy azt mondtam, hogy 19-ig vok. Közben meg 22-ig... 22-kor már csak a tisztesség miatt is siettem kifele, olyan gyors voltam,mint még soha, hátha ott vár... És nem várt ott. :(( És még sajnáltam is, hogy nem volt türelmes. A lényeg, többet nem láttam.

De nem minden törvényszerű, hátha a Tiéd vissza fog jönni.

Adjunk már ötletet, hogy mit kérdezzen a Kérdező a vásárlótól? Nekem nincs ötletem. :(

2017. dec. 21. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:

"az a lényeg, hogy azt mondtam, hogy 19-ig vok. Közben meg 22-ig... 22-kor már csak a tisztesség miatt is siettem kifele, olyan gyors voltam,mint még soha, hátha ott vár... És nem várt ott. :(( És még sajnáltam is, hogy nem volt türelmes."

Három órát várni, ahogy elég nagy lúzernek kellene lenni :D

2018. márc. 11. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Találkoztatók azóta? :D
2018. márc. 11. 10:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Munkahelyet váltottam. Úgyhogy sajnos nem derült ki. :)
2018. márc. 12. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!