Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ismerkedési szándék volt részéről?
Örültél volna ha több?
Pl randira hív?
Mennyi idős vagy?
Nem vagy semmi, de én sem! Én is a kereskedelemben dolgozok, egyszer tőlem is megkérdezte egy srác, hogy meddig dolgozok? Azon a héten össze-vissza dolgoztam, túlóra, egyik nap du-ra mentem, másik nap köztesbe, aztán 6-ra, mit tudom én már a sorrendet, az a lényeg, hogy azt mondtam, hogy 19-ig vok. Közben meg 22-ig... 22-kor már csak a tisztesség miatt is siettem kifele, olyan gyors voltam,mint még soha, hátha ott vár... És nem várt ott. :(( És még sajnáltam is, hogy nem volt türelmes. A lényeg, többet nem láttam.
De nem minden törvényszerű, hátha a Tiéd vissza fog jönni.
Adjunk már ötletet, hogy mit kérdezzen a Kérdező a vásárlótól? Nekem nincs ötletem. :(
"az a lényeg, hogy azt mondtam, hogy 19-ig vok. Közben meg 22-ig... 22-kor már csak a tisztesség miatt is siettem kifele, olyan gyors voltam,mint még soha, hátha ott vár... És nem várt ott. :(( És még sajnáltam is, hogy nem volt türelmes."
Három órát várni, ahogy elég nagy lúzernek kellene lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!