Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szólitsam le a könyvtáros lányt?
Olvasni járok egy könyvtárba ahol dolgozik egy lány, de nem tudom mivel szólítsam le. Tudom mit s hol keressek, így azt nem kérdezhetem tőle merre van a kívánt könyv.
Ötletek?
Neki nem kell tudnia, hogy te tudod, hol vannak a keresett könyvek. Légy kreatív!
1: Tudnál ajánlani könyvet a XVIII. századi francia mosónők életéről? Megmutatnád?
2: Mik most a legújabb könyvek? Ajánlanál valamit?
3: Neked mik a kedvenceid? Megmutatnád?
4: Szokott itt lenni olvasóest? Te itt szoktál lenni?
5: Mióta dolgozol itt?
6: Szeretsz itt dolgozni?
Tudnék még vagy 200 ilyen ötletet, de te is kitalálhatsz újakat.
Könyvtáros lány vagyok :D Egy kötetlenebb, "milyen könyveket ajánlanál, ha ilyen meg olyan jellegűeket szeretek" típusú kérdést pl el tudok képzelni jó indítónak, arról tök jól el lehet beszélgetni, hogy ki miket szeret, máris van közös téma, amiből szimpatikusak lehettek egymásnak, és amiből lehet tovább fűzni a beszélgetést :)
Csak figyelj oda, hogy ha látod hogy rohangál, akkor ne tartsd fel a munkában :D
Sok sikert! :)
ne vard meg, ertem rendszeresen jott a parom.
szinten konytaros (mar nem lany, elkeltem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!