Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem egy férfihoz hozzátartozik a mai világban, hogy minden mellett komoly mennyiségű pénzt is elő tudjon teremteni, nők nektek mi a véleményetek erről?
Akkor úgy néz ki mind idáig hibás elképzelésem volt ezekről a dolgokról. De az én tapasztalataim szerint minden nő pozitívan értékeli ha van egy jobb kocsid, lakásod, ill. nyaralgatsz külföldön is.
Azzal szemben, mint otthon élnél anyáddal és épphogy a kajára valót elő tudod teremteni.
"Ugye milyen xarul hangzik?"
Tehát akkor azt mondod, minden pasi a felsoroltakat akarja, csak nem keres eleget, hogy követelhesse is, ezért megelégszik valamivel, aminél jobbat is kaphatna?
Ezekhez nem kell komoly mennyisegu penz. Kb aki nem minimalberbol probal nem ehen halni, hanem kepes volt valami eletkepes diplomat vagy szakmat szerezni, annak belefer az evi 1-2 nyaralas akar kulfoldon, akar belfoldon, nyilvan csak a luxus szintje valtozik a fizetestol fuggoen, de amugy az AirBnB-k eleg olcsoak es ettol fuggetlenul jok.
Es nem elvinni kell nyaralni, hanem legyen kepes ra, hogy egyutt el tudjunk menni, nekem futja ra, akkor a masik is keressen annyit. Altalaban olyan part keresunk, aki mellett nem kell leadnunk a mar meglevo eletszinvonalunkbol.
Nekem nem, de nem vagyunk egyformák.
Én többet keresek, mint párom. A nyaralásokra (párnapos buszos utak) együtt teremtjük meg a pénzt. És szinte csak városnézős, sem a wellness, sem a tengerparton áztatjuk a popsinkat féle nyaralás nem az én világom. Nálunk lakunk. Mégis férfiasnak tartom... az nem a pénz függvénye, hanem a viselkedésé.
# 25
Nem, ezzel azt mondom, hogyha a nő csak egy csekkfüzetet lát a pasiban akkor ne csodálkozzon, ha ez fordítva is igaz lesz és a pasi csak egy gumibabát lát a nőben...
De látom az üzenet keveseknek jött át.
Leírták előttem a lényeget. Ha a jobb nőknél a rosszabbikat választod, akkor lehet, hogy perkálnod kell, feleslegesen. De ha igazi értelmes jó nőt akarsz, ahhoz neked is fel kell "nőnöd", ez a kérdés pedig nem ezt bizonyítja...
((Egyébként zárójelben jelzem, hogy aki elég sok pénzt keres, az nem szívesen közösködik a hétköznapi paneltömeg wellness fürdővízében...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!