Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem egy férfihoz hozzáta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem egy férfihoz hozzátartozik a mai világban, hogy minden mellett komoly mennyiségű pénzt is elő tudjon teremteni, nők nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Tehát tudnia kell elvinni a párját évi 1-2 nyaralásra, wellness hétvégékre, tengerpartra, stb.
2017. dec. 21. 13:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Amúgy mindig én kerestemtöbbet, mint a férjem, és sohasem dörgöltem az orra alá. Mowst is megvagyok nélüle.
2017. dec. 21. 14:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy más nőknek milyen férfira van szüksége, de nekem gazdagra, amilyet leírtál.
2017. dec. 21. 14:08
 23/30 A kérdező kommentje:

Akkor úgy néz ki mind idáig hibás elképzelésem volt ezekről a dolgokról. De az én tapasztalataim szerint minden nő pozitívan értékeli ha van egy jobb kocsid, lakásod, ill. nyaralgatsz külföldön is.

Azzal szemben, mint otthon élnél anyáddal és épphogy a kajára valót elő tudod teremteni.

2017. dec. 21. 14:10
 24/30 anonim ***** válasza:
A férfiak ugyan olyan anyagiasak manapság, mint ezek a nők. Hasonló a hasonlót vonzza. A legtöbb ilyen kaliberü leányzó sokat költ a külsejére, ezek a férfiak pedig ezt veszik észre. Ez egy provokatív kérdés. Normális nőnek nem ez a fontos, teljesen más értékrendje van, más alapján választ párt magának. Nyilván nem egy otthon tespedő alkoholista férfit keresünk, de nem elvárás a nagy bankszámla egyaltalán. A pénz jó dolog (hazudik aki azt mondja nem), de vannak más fontosabb tulajdonságok, amik ezt überelik. Pl: legyen szorgalmas, gondoskodó, tiszteljen és szeressen, legyen hűséges és bánjon jól majd a gyerekeinkkel, ha lesznek. Én például egy külsőre teljesen visszafogott nőnek tűnök. Feltúrbózhatnám magam sok pénzből és kereshetnék pénzes pasit, de ismétlem nem ez a fontos. Mindenki a saját maga gesztenyéjét kaparja ki és megmondom őszintén fusztrálna, hogy nem tudok oda elmenni, ahova a gazdag párom, mert hiába keresek,nem tudom kifizetni. Szóval jól van ez így. Kérdésedre a válasz: ez nem lehet elvárás ilyen formában.
2017. dec. 21. 14:22
 25/30 anonim ***** válasza:

"Ugye milyen xarul hangzik?"

Tehát akkor azt mondod, minden pasi a felsoroltakat akarja, csak nem keres eleget, hogy követelhesse is, ezért megelégszik valamivel, aminél jobbat is kaphatna?

2017. dec. 21. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezekhez nem kell komoly mennyisegu penz. Kb aki nem minimalberbol probal nem ehen halni, hanem kepes volt valami eletkepes diplomat vagy szakmat szerezni, annak belefer az evi 1-2 nyaralas akar kulfoldon, akar belfoldon, nyilvan csak a luxus szintje valtozik a fizetestol fuggoen, de amugy az AirBnB-k eleg olcsoak es ettol fuggetlenul jok.

Es nem elvinni kell nyaralni, hanem legyen kepes ra, hogy egyutt el tudjunk menni, nekem futja ra, akkor a masik is keressen annyit. Altalaban olyan part keresunk, aki mellett nem kell leadnunk a mar meglevo eletszinvonalunkbol.

2017. dec. 21. 14:24
 27/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem, de nem vagyunk egyformák.

Én többet keresek, mint párom. A nyaralásokra (párnapos buszos utak) együtt teremtjük meg a pénzt. És szinte csak városnézős, sem a wellness, sem a tengerparton áztatjuk a popsinkat féle nyaralás nem az én világom. Nálunk lakunk. Mégis férfiasnak tartom... az nem a pénz függvénye, hanem a viselkedésé.

2017. dec. 21. 14:33
 28/30 anonim ***** válasza:
# 6/27 na az ilyen penzes urgeket lehet tisztelni, aki ember maradt a sok penz melett is, es nem kepzeli felsobb rendunek magat. Tisztelet. 25 f
2017. dec. 21. 15:52
 29/30 anonim ***** válasza:

# 25

Nem, ezzel azt mondom, hogyha a nő csak egy csekkfüzetet lát a pasiban akkor ne csodálkozzon, ha ez fordítva is igaz lesz és a pasi csak egy gumibabát lát a nőben...

De látom az üzenet keveseknek jött át.

2017. dec. 21. 17:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Leírták előttem a lényeget. Ha a jobb nőknél a rosszabbikat választod, akkor lehet, hogy perkálnod kell, feleslegesen. De ha igazi értelmes jó nőt akarsz, ahhoz neked is fel kell "nőnöd", ez a kérdés pedig nem ezt bizonyítja...

((Egyébként zárójelben jelzem, hogy aki elég sok pénzt keres, az nem szívesen közösködik a hétköznapi paneltömeg wellness fürdővízében...)

2017. dec. 21. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!