Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokkal izgalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokkal izgalmasabb dolog olyan nőkre vadászni akiknek palijuk van?

Figyelt kérdés
Ez az igazi kihívás. :D Lehet, hogy genyóság, de akkor is jó buli.
2017. dec. 21. 12:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem, mert értéktelen nők nem kellenek.
2017. dec. 21. 13:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Anyàd értéktelen mert lefeküdt apàddal? 12
2017. dec. 21. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
21%
12 és mitől értéktelen az a nő, aki a párja mellett is lefekszik pár férfival?
2017. dec. 21. 13:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Szóval gyermeket vállalni egy házasságban, ugyanolyan mint félrekefélni valami nyomorulttal :D Okay.

Kérdező: nyilván izgalmasabb. A para, hogy mikor vernek rommá, sok adrenalinnal szolgálhat.

Gratulálok a hobbidhoz, megérdemelnéd, hogy az egyik "pali" megdolgozza az arcodat :D

2017. dec. 21. 13:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Félre értettem 15 elnézést
2017. dec. 21. 13:55
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

15 Ezért szerencsétlen sok pasi," Gratulálok a hobbidhoz, megérdemelnéd, hogy az egyik "pali" megdolgozza az arcodat :D"

Ütni tud, de arra nincs esze, hogy elgondolkozzon, mit nem adott meg a párjának, hogy másnak tolja le a bugyit. Nem, csak tulajdonának tekinti a nőt és pont.

2017. dec. 21. 13:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Először is: nő vagyok.

Másodszor: arról volt szó, hogy "vadászni". Páran rám is próbálnak "vadászni" (ergo zaklatni), engem kifejezetten irritál, nem küldöm rájuk a páromat, de megérdemelnék. Attól még, hogy valami nyomorult fut egy nő után, attól még nem a nő tolja le a bugyit, és ha egy pasi megvédi a párját egy zaklatótól, az nem tulajdonnak tekintés.

2017. dec. 21. 14:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Eddig, zaklatásról nem volt szó a kérdésben, válaszokban.
2017. dec. 21. 14:23
 19/24 anonim ***** válasza:
18 A zaklatást, minden téren teljesen elítélem. Elég gyorsan le lehet venni, egy nő szeretne flörtölni, vagy nem. Aki nem, azt békén kell hagyni. Zaklatással, különben sem igazán lehetne eredményt elérni. Attól, csak végkép ellenszenves lennék.
2017. dec. 21. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:

A kapcsolatban élő nőkre való ""vadászat"" szerintem pl zaklatás.

Ha azt írná, hogy "lefeküdni olyan csajjal, akinek van pasija", az tiszta sor, de ez a "vadászat" dolog nekem azt jelenti, hogy koslat a csaj után, ha kell, ha nem....

Kérdező, tisztáznád ezt a dolgot a kedvünkért? Mit értesz "vadászat" alatt?

2017. dec. 21. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!