Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal izgalmasabb dolog olyan nőkre vadászni akiknek palijuk van?
Szóval gyermeket vállalni egy házasságban, ugyanolyan mint félrekefélni valami nyomorulttal :D Okay.
Kérdező: nyilván izgalmasabb. A para, hogy mikor vernek rommá, sok adrenalinnal szolgálhat.
Gratulálok a hobbidhoz, megérdemelnéd, hogy az egyik "pali" megdolgozza az arcodat :D
15 Ezért szerencsétlen sok pasi," Gratulálok a hobbidhoz, megérdemelnéd, hogy az egyik "pali" megdolgozza az arcodat :D"
Ütni tud, de arra nincs esze, hogy elgondolkozzon, mit nem adott meg a párjának, hogy másnak tolja le a bugyit. Nem, csak tulajdonának tekinti a nőt és pont.
Először is: nő vagyok.
Másodszor: arról volt szó, hogy "vadászni". Páran rám is próbálnak "vadászni" (ergo zaklatni), engem kifejezetten irritál, nem küldöm rájuk a páromat, de megérdemelnék. Attól még, hogy valami nyomorult fut egy nő után, attól még nem a nő tolja le a bugyit, és ha egy pasi megvédi a párját egy zaklatótól, az nem tulajdonnak tekintés.
A kapcsolatban élő nőkre való ""vadászat"" szerintem pl zaklatás.
Ha azt írná, hogy "lefeküdni olyan csajjal, akinek van pasija", az tiszta sor, de ez a "vadászat" dolog nekem azt jelenti, hogy koslat a csaj után, ha kell, ha nem....
Kérdező, tisztáznád ezt a dolgot a kedvünkért? Mit értesz "vadászat" alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!