Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrteleníted magad lent? Miért igen, miért nem? Mennyire?
sztem egyik nemnek se áll jól a nagy "dzsumbuj", minimum legyen fazonírozott.
19/F
nekem eddig szőrös volt(csak a bikinivonalam szedtem). volt olyan pasim, aki amikor meglátta csak annyit mondott:na végre egy, ami nem borotvált! a mostani páromnak is jó így, bár most kérte, hogy szedjem le, mert kíváncsi rá, hát megtettem. azt mondta neki így jobban tetszik, de az én döntésem.
szerintem ne vedd fel a szemét poénokat. kicsit sem tisztább ember az, aki szőrtelenít ott is, az fürdés, tisztálkodás kérdése. csak van akinek úgy jön be, szerintem ez egyéni döntés, ízlés kérdése.
Egyáltalán nem, és eszembe se jutott még, így természetes. Sőt egy lánynál is azt szeretem, ha természetes, és nem nagyon szőrtelenít lenn, de sajnos ez elég ritka manapság.
21F
Én szőrtelenítem magam, azért mert nekem így jobban tetszik a testem.
20f
én probáltam már borotválva, nem volt túl jó amikor nőtt vissza... de az őserdőt nemszeretem az zavar és izzad, szóval ollóval ameddig csak lehet. nem is szúr és nem is izzadok.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!