Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki az "egypatronos csinibaba" aki barátnőnek nem jó, de mindenki utánafordul?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan képeket linkelni, hogy a férfiak milyen kinézetre gondolnak ezalatt?2017. dec. 20. 15:23
1/5 anonim válasza:
Ez első sorban nem a kinézeten múlik, hanem azon ami a fejében van.
Ha jól néz ki a csaj, és intelligens, akkor ő a tökéletes nő, ha ugyanez a lány sötét mint az éjszaka, akkor egynek elmegy.
2/5 anonim válasza:
#1 érdekes, én elvileg csinos és intelligens is vagyok, sportolok, egyetemre járok meg ilyenek, mégis sok pasi csak megdugni akar. Nem miattam, hanem azért, mert egyszerűen nem vágynak többre. Hiába, hogy nem adom magam könnyen, értelmes témákról beszélgetek, nincsenek káros szokásaim, sőt még főzni is tudok, tehát itt gyakorin én elvileg “tökéletes barátnő” lennék. Láss csodát, mégsem akarna minden pasi járni velem.
3/5 anonim válasza:
#2: sok férfi a világ összes nőjével csak dugni akar, így számukra mindegyik “egy patronos”.
A kérdés gondolom nem az ilyen férfiaknak szólt, hanem azoknak, akik alapjában véve akarnak normál kapcsolatot, és nem minden nőre 1 estés szórakozásként tekintenek.
4/5 anonim válasza:
Én barátnőnek is elfogadnám mondjuk:
5/5 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy mekkora az IQ-ja. Hiába néz ki jól, ha semmilyen érték nincs benne, ha semmi nőiség, nőiesség, akkor csak egypatronos. Ezt a legtöbb nőnek már a kisugárzásából érezni lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!