Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ciki netes társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki netes társkeresőn ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokszor azt látom, azt tanácsolják, hogy élőben kéne ismerkedni. A sok megmondó ember azzal cseszteti a másikat, hogy mi a fenéért nem élőben ismerkedik. De mi van akkor, ha valaki sokat dolgozik és nincs nagyon ideje kikapcsolódni vagy esetleg van ideje, de nincs sok barátja és nem szeret egyedül eljárni? Erre jó a netes ismerkedés és nem értem mi ebben a megvetni való.

Nem szeretek egyedül eljárni, pedig nem is szeretek egész nap itthon lenni, ha van lehetőség szívesen elmegyek bárhova, de egyedül nem szeretek kikapcsolódni csak itthon, ez miért gáz?

2017. dec. 20. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
7...ez sosem lesz így, hogy a nők keresnek. Sőt, még ha beszéltek, egy :szia hogy vagy? is luxus, mert teee izzadjál vért, ő meg max beadja a derekát. Persze a férfi dolgok kellenek és férfiasodni akarnak, de felelősséget vállalni, kezdeményezni sem akarnak.
2017. dec. 20. 14:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát pedig az emancipációnak nem csak a jogokig kéne terjednie, hanem nekik is ugyanolyan aktívnak kéne lenniük az ismerkedésben. Ezért paradoxon számomra az, hogy munkát, szavazati jogot akarnak, de maradjanak meg a klasszikus klissék. Most vagy tényleg vállalják úgy az egyenlőséget, hogy ne csak ők jöjjenek ki jól vagy hagyják ott a munkát, ne alakítsanak ki semmilyen karriert ne is legyen véleményük és lehet főzni, takarítani és mosni. De ne a kettő közti átmenet legyen.
2017. dec. 20. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:

üdvözöllek a való világban.

már érted miért tartom gáznak ezt az egészet, én speciel nem ismerkedem, kivontam magam a forgalomból.

2017. dec. 20. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:

"Miért írjon egy nő bárkinek is, ha özönlenek hozzá az ajánlatok?"

Mondjuk mert elég intelligens és belátja, hogy az igazán jók nem nagyon fognak nála beállni a sorba, hanem neki kell megkeresnie őket?

2017. dec. 20. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van aki így, van aki úgy, van aki mindenhogy ismerkedik. Olyan is van aki mindkettőbe bele fog kötni. Olyan is aki abba köt bele ahogy lerakod az asztalra a poharat.

Azt csináld ami neked optimális és sikered van benne. A többit magasról sz.rd le. :D

2017. dec. 20. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt mondják, hogy ciki ők azok, akiknek könnyen megy, nagy ismeretségi kör, olyan munkahely/iskola, ahol könnyű ismerkedni, nem 200 azonos nemű között töltik a napjaikat, és egyedül, vagy szűk társaságban az estéiket.

Az más kérdés, hogy hatalmas időpocsékolás. 2 csodás nőt találtam már társkeresőn, összesen 10 évet voltam együtt kettőjükkel. Másrészt éveken át vártam, hogy pont ez a két nő szembejöjjön. A való életben sokkal jobb esélyekkel lehet, de sajnos pont az a baj, hogy aki társkeresőt választ, az nehezen ismerkedik a valóságban.

2017. dec. 20. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Cikiről azok beszélnek, akik simán válogatnak élőben.

DE a gyakorlott társkeresők is lebeszélnek téged róla, mert tudják milyen lélekölő az egész, és mennyire nem hatékony.

2017. dec. 20. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és sosem vártam hogy meghódítsanak, a mostani páromat is én hívtam el randira először, én is álltam a költségeket. Következőleg meg ő hívott vissza. Biztos vannak akik nőietlennek tartanak emiatt, de ha csak ülök és várok sosem lesz barátom, pláne nem olyan aki hozzám illik és nekem is tetszik. Nem vagyok olyan szép, hogy leszólítgassanak férfiak.

Csak azért írom, hogy lásd van ilyen is. De nyilván nem ez a jellemző.

2017. dec. 20. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem azt kell nézni,ki szerint mi a ciki.Azt nézd,neked mi a jó.Bár az vitathatatlan,hogy óriási szerencse kell az ilyen oldalakhoz,mert túl sok fent az orbitális barom.Azért néha ki lehet fogni a tutit,nem akarom elkiabálni,de én eggyel már találkoztam a normálisabb fajtából,és remélem,ez tartós lesz! ;-)
2017. dec. 20. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!