Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gonosz lányok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gonosz lányok miért nem kíváncsiak soha a jellememre, miért nem akarnak megismerni?

Figyelt kérdés
Csak ítélkezni tudnak,rövid ismerkedési fázis után..ennyire gáz ha valaki nem olajos macsó?
2017. dec. 18. 23:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Én bírlak, habár a kérdéseid provokatívak. Szerintem te csak jó színész vagy, aki eteted itt a jó népet.
2017. dec. 18. 23:36
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

#10 ha nem veszed sértésnek, igen :D

Mondjuk úgy, ha egy 10 évvel fiatalabb lennék, biztos szívesen megismernélek. Így marad a cukiság :)

2017. dec. 18. 23:38
 13/45 anonim ***** válasza:
80%

Miért akarsz te gonosz lányokkal bármit is kezdeni?

Miért nem a jó lányokhoz mész oda, ha tudod, hogy a gonoszok soha nem kíváncsiak a jellemedre?

Ugyanis ha ennek ellenére mégis te mész a gonosz lányokhoz, akkor az a "házhoz menni a lóf_szért" tankönyvbe illő példája.

Bár nem a női nemet képviselem, de ezután a kérdés után elképzelésem sincs, hogy vajon miért nem akarnak téged megismerni, és miért ítélkeznek így, mikor egy kiváncsi, érdeklődő srác vagy :( igazságtalan az élet. Amúgy a "gáz ha valaki nem olajos"-on jót mosolyogtam, orosz barátaimnak megmutatom. Örülök, hogy nem veszett el az optimizmusod, és ilyen tragikus körülmények között is tudsz viccelni! A példaképem vagy!

2017. dec. 18. 23:38
 14/45 anonim ***** válasza:
86%
Ezen a ponton már csak önmagatok paródiái vagytok. Lehetetlen eldönteni, hogy mi egy troll kérdés, és mi egy sima idióta kérdés, amihez gratulálok...
2017. dec. 18. 23:39
 15/45 A kérdező kommentje:

"Mondjuk úgy, ha egy 10 évvel fiatalabb lennék, biztos szívesen megismernélek. Í"

Szívmelengető hogy a kérdésem alatt pasizol!!!

Gonosz lányok!

2017. dec. 18. 23:42
 16/45 anonim ***** válasza:
90%

"Szívmelengető hogy a kérdésem alatt pasizol!!!"

Látod, ez egy nagyon pozitív tulajdonság, hogy így tudsz örülni mások boldogságának :)

2017. dec. 18. 23:46
 17/45 Heart of Darkness ***** válasza:
10 év? Pedig én idős vagyok, ha még egyszer ennyi idő eltelik már leszek félszáz éves és tényleg úgy fogok kinézni mint egy viking.
 18/45 anonim ***** válasza:

#15 ezen jót nevettem, köszi :)

Pasizni nem áll szándékomban a kérdésed alatt, ne aggódj.

19/45 anonim ***** válasza:

#17 Ja igen? Mintha valahol azt írtad volna, hogy 22 vagy (de lehet, hogy az már 3 éve volt :D:D)

Ez esetben elég lenne ha 8 évvel fiatalabb lennék :D

2017. dec. 18. 23:48
 20/45 A kérdező kommentje:
74% cicus : ti is az a fajta nő vagy aki vadul matekol és ha a pasi akár egyetlen évvel is fiatalabb az máris kizáró ok? :D
2017. dec. 18. 23:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!