Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ezen az oldalon annyi gonosz válaszoló?
Figyelt kérdés
Normálisan írok ki egy kérdést és nem kapok segítséget. Jó pár gonosznak még a neve is nyilvános.
L
2017. okt. 1. 17:06
3/16 anonim válasza:
Melyik kérdés az bogaram? Rögtön analizálom a lehetőségeket.
5/16 Heart of Darkness válasza:
Tudom, hogy gonosz vagyok.
6/16 anonim válasza:
Mert az éj sötét és tele van iszonyattal.
7/16 anonim válasza:
Azért, mert ezen az oldalon nagyon sok gonosz kérdező is van.
8/16 anonim válasza:
Mert lelkileg sérült vagyok és így kompenzálom a társadalom vélt vagy valós igazságtalanságait.
9/16 anonim válasza:
Jogos...akinek kérdése, problémája van, még ha más pitiánernek, bugyutának is tartja, a kérdezőnek fontos lehet a válasz.
Valóban vannak páran akik rosszindulatúak, gúnyolódnak,támadnak,kiforgatják a kérdést, de ezeket a válaszokat át kell lépni, lelkileg is.
10/16 anonim válasza:
Amikor gonosz vagyok egy kerdesnel, akkor az adott kerdezo kvazi agyhalott szinten all. Ilyenkor pedig nem dedelgetni kell a piciny lelket, hanem ramutatni erre a tenyre. Ezek utan talan kinyitja a szemet es legalabb egy szivacs szintjet eleri majd.
Normalis kerdesekre normalis valaszok szoktak erkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!