Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok eltudnátok viselni egy olyan pasit, aki 26 évesen még az anyjával él, nem akar dolgozni, nem akar emberek közé menni és nagyon körülményes, sok minden miatt hisztizik?
Az a baj vele, hogy nem akkor soha semmit csinálni, gépezik egésznap. Az anyját lelki terrorba tartja nem olyan rég öngyilkossággal fenyegetőzött, mert nem akar dolgozni. Máskor azért hisztizett és a fejét verte a falba, mert nem volt internete. Valahányszor elhívjuk valahova nem akar elmenni, mert állítólag nem bírja az embereket. Ez nem állapot.
Szerintem neki egy olyan nő kellene mellé, aki helyre rázná, mert mi próbáltunk segíteni rajta, de nem értünk el vele semmit.
Ki az a balázska? :D
Amúgy nagyon necces...
A kérdést feltevő és akiről szó van, 1 ember.
Csak trükközik.
Amúgy ez, amit írtak.
Szűz, alkoholista, szüleit bántalmazó, munkanélküli tr óger.
Ezt nem kamuból kérdezem, tényleg nem magamról írtam, hanem az egyik haveromról, aki miatt aggódunk. Miért is kamuznék? Nem értem.
Amúgy nem alkoholista nagyon ritkán szokott inni és életében csak egy nővel volt. Az a baj vele, hogy nagyon elkényelmesedett és valahogy kikéne rugdosni ebből, mert ez nem állapot. Ezért gondoltam arra lehet csak egy barátnő kéne neki, aki valahogy kirángatja ebből.
Őszintén kérdem: te milyennek képzelsz el kívül-belül egy olyan nőt, aki leáll kínlódni egy ilyen sráccal?
Még a pszichológus is csak sztárgázsiért fogna bele.
Nem, semmiképp.
Erről beugrott egy film..Anyám nyakán
Béreljetek neki csajt :D
Hátha a szerelem megváltoztatja
Nem, nem változtatja meg a szerelem. Ahogy az anyja se tud rajta változtatni, pedig volt rá 26 éve.
Ha a kérdés komoly: ez az ember súlyosan beteg mentálisan! Szerinted mennyire normális szétverni a fejed, mert nincs net? Vagy öngyilkossággal fenyegetőzni, hogy ne kelljen dolgoznia?!
Jó reggelt!
Pszichiátriai osztályra való, nem emberek közé. Képtelen a társadalmi beilleszkedésre.
Szó sincs arról, hogy csak egy nő kell neki, aki gatyába rázza. Ezzel az erővel vakbélgyulladásra vagy tüdőrákra is lehetne gyógymód a punci. Amiket írtál, az alapján hosszú éveken át kell kezelni, hogy egyáltalán alkalmas legyen ellátni magát. Jelenleg ugyanis erre teljes mértékben képtelen, mint egy hároméves ovis. Tudod, nem normális, ha valaki 26 éves korig csak addig jut el, hogy nem kakil be és tud a gépen játszani meg netezni.
Itt maximum az kérdés, hogy súlyosan visszamaradott, de javulást tudnak elérni, vagy tartós beteg, akinek intézetben a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!