Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak hogy ez zavar?

Figyelt kérdés

23/l ès 26/f

Kapcsolatban vagyunk termèszetes szàmomra ha a baràtomnak èpp nincs pènze akkor èn fizetek viszont az zavar hogy ő mondja mindig a pènztàrosnak hogy hagyja nem kell visszaadnia azt a 100-200ftot.

Ez engem nagyon zavar okè ha az ő pènze akkor annak ad borravalòt akinek akar de nekem az anyagi helyzetem nem engedi meg hogy borravalòt adjak illetve ha adok akkor èn adjak ne ő adjon màr a sajàt pènzemből.

Annyira zavar ez de tudom megsèrtődne ha mondanàm neki hogy mondjam meg neki ugy hogy ne èrezze vègigsèrtve magàt?

2017. dec. 14. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7. vok

9#: most kasszás vok, ha egyszerűen otthagy a vevő, akkor marad a pénz, de nem lesz az enyém. Ha mondja, hogy marad, én mondom, hogy nem maradhat, vissza kell adnom. Aki megérti, elveszi a pénzt, aki nem, otthagy és a pénz marad. De nem az enyém, hanem a bolté, áruházláncban dolgozok, tudom.

2017. dec. 14. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:

"Drágám, mindenki a saját p.haszával veri a csalánt!"

Az én pénzem, én döntöm el, hogy kell vagy sem.

2017. dec. 14. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!