Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak hogy ez zavar?
23/l ès 26/f
Kapcsolatban vagyunk termèszetes szàmomra ha a baràtomnak èpp nincs pènze akkor èn fizetek viszont az zavar hogy ő mondja mindig a pènztàrosnak hogy hagyja nem kell visszaadnia azt a 100-200ftot.
Ez engem nagyon zavar okè ha az ő pènze akkor annak ad borravalòt akinek akar de nekem az anyagi helyzetem nem engedi meg hogy borravalòt adjak illetve ha adok akkor èn adjak ne ő adjon màr a sajàt pènzemből.
Annyira zavar ez de tudom megsèrtődne ha mondanàm neki hogy mondjam meg neki ugy hogy ne èrezze vègigsèrtve magàt?
7. vok
9#: most kasszás vok, ha egyszerűen otthagy a vevő, akkor marad a pénz, de nem lesz az enyém. Ha mondja, hogy marad, én mondom, hogy nem maradhat, vissza kell adnom. Aki megérti, elveszi a pénzt, aki nem, otthagy és a pénz marad. De nem az enyém, hanem a bolté, áruházláncban dolgozok, tudom.
"Drágám, mindenki a saját p.haszával veri a csalánt!"
Az én pénzem, én döntöm el, hogy kell vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!