Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek azért hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek azért hogy senki ne akarjon velem lenni? Nem akarok kapcsolatot egy jó ideig néhány tipp kellene hogyan tartsak távol minden pasit.

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottam a párommal és arra jutottam nekem nem való ez a kapcsolat-dolog. Elég az ha nem mosok főzök takarítok és nincs szex? Hogyan viselkedjek hogy elriasszam a pasikat? Sajnos nem mindenki érti meg elsőre hogy egyedül akarok lenni szóval drasztikus módszer kéne!
2017. dec. 14. 16:23
1 2
 11/15 Diavolino44 ***** válasza:
49%

A nemet mondas szerinte: is mukodik.

Illetve a rovidre vagott haj se tulsagosan meno.

2017. dec. 14. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeztetsz az exemre. Folyton akaszkodott rám, majd ha valamin megsértődött, akkor elkezdte játszani a drámát, hogy "szálljak le róla, ne akarjak vele lenni", miközben folyton ő volt rám szállva. Ő is ugyanezt mondogatta FOLYTON, "nem neki való a kapcsolat", közben mégis tepert a nők után.

Nagyon szánalmas a kérdésed, egyszerűen csak mondj nekik nemet, mit játszod itt az eszed?

2017. dec. 14. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos nem mindenki érti meg elsőre hogy egyedül akarok lenni szóval drasztikus módszer kéne!"

Nem hinném, hogy ezt olyan nehéz lenne megérteni, egyszerűen te fejezed ki sz*rul magad. Szerintem csak játszod a dráma-királynőt, egyáltalán nem tűnsz egy döntés-képes nőnek.

2017. dec. 14. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálatos hogy kifogtál egy nagyranőt óvodást, aki gyökér is de nem minden férfi ilyen.

A te személyiséged nem olyan amilyenné most tenni akarod.

Biztos lesz olyan férfi akivel kiegészítitek egymás vágyait, és kölcsönös a szerelem.

2017. dec. 14. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Leghatásosabb ha nem nézelki vonzónak! Oltozkodj fiusan! Ing bakancs alaktalan ruhák fako szinek New Yorker.Azzal tuti távol tartod őket! Látvány az érzékeny pontjuk!
2017. dec. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!