Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik összejöttek a tanárukkal, honnan veszem észre, ha bejövök az egyetemi oktatómnak?
A barátnőm (legnagyobb meglepetésemre) megtetszett egy oktatónknak. Nyíltan félrehívtam, a szemébe mondta a pasi, hogy nagyon tetszel, szeretnélek elhívni valahová, szeretném, ha több lenne közöttünk.
Á lány kiakadt, visszautasította, mondta neki, hogy tök mindegy milyen pasi, de a tanára!
A lényeg, hogy a pasi, akit akart, annál kezdeményezett és kész. Előtte annyi volt, hogy vele többet hülyült, volt, hogy mögé állt, és a vállára tette a kezét. Ennyit lehetett előtte észrvenni.
Amúgy azrét írtam, hgoy meglepett, mert a barátnőm minden volt, csak az a tipikus szépség nem, de ezek szerinte nem csak én imádtam, hanem sokan mások is.
Az,hogy bejössz a tanárodnak még nem jelenti azt,hogy össze is akar Veled jönni, vagy bármi komolyabbat szeretne Tőled.
Nem írtad,hogy független-e, és azt sem részletezted,hogy Te miért is nem tudod pontosan,hogy bejössz-e Neki?
Felnőttek vagytok,ha független, és bejössz Neki, szerintem megtette volna már az első lépést.
"Csak" 12 év korkülönbség egyébként nézőpont kérdése, van akinek ez nem kevés.
Én spec szemezgettem vele.
Először nem foglalkozott vele, de aztán már viszonozta.
Utána egy zh közben kértem a segítségét, de számára tök átlátszó volt, hogy nem kell nekem segítség.
Utána felmentem hozzá "betekintésre" aztán nem szórakoztam, feldobtam, hogy egy kávét megihatnánk.
Elutasított, majd pár napra rá összefutottunk a folyosón, persze végig néztük egymást, szal ismét elkezdtem a kis mondókám. Akkor már belement, de kikötötte, hogy szigorúan tanár/diák viszonyban.
A randira hamarabb érkeztem, szal volt időm végignézni, hogy megjelenik és bejön. Pillanatok alatt levágós lett, hogy hoppá, nem a megszokott szolid ruhatárából válogatott, hanem kicsit azért odarakta magát és nem tanárként, hanem nőként jött a találkozóra.
Persze lefutotta a szokásos köröket, hogy férje van, gyerekek, tart attól hogy csak diákcsíny, szal mit is szeretnék.
Mondtam, hogy a diplomámat mindenképp és nem szeretném elszabni egy "diákcsíny" miatt.:D
Jót nevetett rajta, aztán kB megint a nézése elárulta, hogy na igyuk meg azt a lattét aztán csapjunk bele a lecsóba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!