Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik összejöttek a tanárukkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik összejöttek a tanárukkal, honnan veszem észre, ha bejövök az egyetemi oktatómnak?

Figyelt kérdés
Felsőoktatásról beszélünk. Levelezőn vagyok és csak 12 év korkülönbség van közöttünk.
2017. dec. 14. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

A barátnőm (legnagyobb meglepetésemre) megtetszett egy oktatónknak. Nyíltan félrehívtam, a szemébe mondta a pasi, hogy nagyon tetszel, szeretnélek elhívni valahová, szeretném, ha több lenne közöttünk.

Á lány kiakadt, visszautasította, mondta neki, hogy tök mindegy milyen pasi, de a tanára!

A lényeg, hogy a pasi, akit akart, annál kezdeményezett és kész. Előtte annyi volt, hogy vele többet hülyült, volt, hogy mögé állt, és a vállára tette a kezét. Ennyit lehetett előtte észrvenni.

Amúgy azrét írtam, hgoy meglepett, mert a barátnőm minden volt, csak az a tipikus szépség nem, de ezek szerinte nem csak én imádtam, hanem sokan mások is.

2017. dec. 14. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Megadja az ötöst. :)
2017. dec. 14. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az,hogy bejössz a tanárodnak még nem jelenti azt,hogy össze is akar Veled jönni, vagy bármi komolyabbat szeretne Tőled.

Nem írtad,hogy független-e, és azt sem részletezted,hogy Te miért is nem tudod pontosan,hogy bejössz-e Neki?

Felnőttek vagytok,ha független, és bejössz Neki, szerintem megtette volna már az első lépést.

"Csak" 12 év korkülönbség egyébként nézőpont kérdése, van akinek ez nem kevés.

2017. dec. 14. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
41%

Én spec szemezgettem vele.

Először nem foglalkozott vele, de aztán már viszonozta.

Utána egy zh közben kértem a segítségét, de számára tök átlátszó volt, hogy nem kell nekem segítség.

Utána felmentem hozzá "betekintésre" aztán nem szórakoztam, feldobtam, hogy egy kávét megihatnánk.

Elutasított, majd pár napra rá összefutottunk a folyosón, persze végig néztük egymást, szal ismét elkezdtem a kis mondókám. Akkor már belement, de kikötötte, hogy szigorúan tanár/diák viszonyban.

A randira hamarabb érkeztem, szal volt időm végignézni, hogy megjelenik és bejön. Pillanatok alatt levágós lett, hogy hoppá, nem a megszokott szolid ruhatárából válogatott, hanem kicsit azért odarakta magát és nem tanárként, hanem nőként jött a találkozóra.

Persze lefutotta a szokásos köröket, hogy férje van, gyerekek, tart attól hogy csak diákcsíny, szal mit is szeretnék.

Mondtam, hogy a diplomámat mindenképp és nem szeretném elszabni egy "diákcsíny" miatt.:D

Jót nevetett rajta, aztán kB megint a nézése elárulta, hogy na igyuk meg azt a lattét aztán csapjunk bele a lecsóba :D

2017. dec. 14. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!