Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem engedem magamnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem magamnak, hogy szerelmes legyek? 19/L

Figyelt kérdés
Még általános suliban volt egy nagy szerelmem, ő is ugyanígy érzett de gyerekek voltunk, félénkek és nem lett belőle semmi. Gimibe máshova mentünk tovább, igazából már nem is tetszett, és nem is gondolkoztam rajta. Most vagyunk mindketten végzősök, egy éve kb találkoztunk osztálytalálkozón, és utána megint el kezdtünk beszélgetni, tényleg tök jófej de barátként tekintettem rá... aztán szerelmet vallott és lehet, hogy rosszul kezeltem de megijedtem és teljesen kihátráltam a dologból. Nem rég megint elkezdtünk beszélni és visszagondolva nem tudom miért nem adtam neki egy esélyt. Tudom, hogy még most is lehetne bármi, ha én szeretném, de egyszerűen valahogy nem vagyok képes belépni egy párkapcsolatba? Még sosem volt barátom és tényleg én vagyok az oka ennek, mert senkire sem merek potencionális barátként tekinteni, és pl barátnőimet szeretem szivatni ha tudom nekik ki tetszik, de ez visszafele nem műkődik, mert csak nagyon ritkán mondom el ha tetszik valaki, és ha tényleg nagyon komolyan. Viszont lehet ez a későbbiekben probléma lehet, ha így kezelem az ilyen ügyeket. A kérdésem pedig az volna, hogy ez vajon mitől lehet? Az értékrendemet nem kérdőjelezem meg, de ezt az egy dolgot lehet előrébb kéne tegyem? Mi az oka, hogy a saját "pasiügyeimtől" megpróbálok így elhatárolódni? Nyilván ezt majd csak magamnak tudom megválaszolni, de kíváncsi lennék a ti véleményeitekre, tanácsaitokra, esetleg hasonló esetekre, ha van ebben tapasztalatotok. Őszintén abban sem vagyok benne biztos, hogy ő most úgy tetszene nekem, de nem látom konkrét akadályát a dolognak, csak a fejemben állítottam fel egy ilyen gátat, de hogy miért, azt nem tudom.
2017. dec. 13. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem gimiben volt egy lány, akivel nagyon-nagyon szerelmesek voltunk egymásba. De ott nem lett köztünk semmi, mert nem tudtam lépni.

Mikor kikerültünk onnan írtam neki, hogy ismerkedhetnénk, de ő ugyanúgy kihátrált az egészből mint te. Azóta letöröltem facebookrol is és teljesen megfeledkeztünk egymásról.

Utólag cikinek érzem, hogy letöröltem a közösségi oldalról is. De el akartam felejteni ezt az egész történetet és kimenekülni a helyzetből. Kb ő óta kísért is a sors és mint ha meg lennék átkozva.

De oké, lehet meg is érdemlem. Ki tudja...

2017. dec. 13. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Bunkó volt veled? Mert ha nem esetleg tisztázhatnád vele? Én is nagyon örültem amikor újra rámírt, mert szeretek vele beszélgetni, és szerintem nagyon jó haverok lennénk, sőt ez biztos, csak a szerelmi oldalaban nem vagyok biztos..
2017. dec. 13. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyét csinálnék csak magamból, ha ráírnék. Már így is azt érzem hogy azt csináltam, amikor kihátrált az egészből.

El akarom felejteni. Ezért töröltem.

Amúgy nem volt bunkó. De szerintem nem érdeklem gimi óta.

2017. dec. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!