Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerelmes vagyok egy fiúba!...

Szerelmes vagyok egy fiúba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba. Nem sokat beszélek vele,de nagyon kedves és nagyon szeretem. Viszont nemrég romlani kezdtek a jegyeim, mert nem tudok koncentrálni a tanulásra csak rá. Mivel látszólag nem érdeklem, ki akarok szeretni belőle. Mit tegyek?

15/L

2017. febr. 24. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Az nem megy csak úgy, kiszeretni valakiből, főleg ha tényleg szereted. Bár ilyen idős korban ez inkább csak fellángolás (pláne ha "ki akarsz belőle szeretni"). Szerintem próbáld meg az érzést építőjellegűvé formálni. Vágyakozás és kínlódás helyett fordítsd az energiáidat a tanulásra - a tanulmányi alapokat nem jó dolog elsumákolni.
2017. febr. 24. 23:07
 2/2 anonim válasza:
Kezdeményezz nála te, nem veszíthetsz semmit. Nagy erôfeszítésnek tûnhet, de hidd el, megbánod ha nem teszed, mégha lány is vagy. Én fiú vagyok, lassan 20 éves, és 15-16-17 éves koromban annyi lehetôséget szalasztottam el a beszariságom miatt, hogy csak na. Azóta is bánom.
2017. febr. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!