Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titkos ajándék Milyen ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bubba210 kérdése:

Titkos ajándék Milyen ajándékot vegyek ha szerető vagyok? A nő házasságban él de szeretném meglepni valamivel

Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nalunk ez ugy van a szeretommel h valami aprosagot veszunk egymasnak aminek jelentese van:-)Pl; lajharos polo, fankos kulcstarto szoval olyan dolgok amiket egyszeru kimagyarazni:-)....de nekunk megis sokat jelentenek. Mindenem megvan, szoval nagy dolgokkal nem tenne boldogga mert meg tudom venni magamnak:-)))

Egyebkent en vagyok a feleseg, es o a szeretom es nem, nem erzem magam rosszul miatta:-))))

2017. dec. 14. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
"Egyebkent en vagyok a feleseg, es o a szeretom es nem, nem erzem magam rosszul miatta:-))))" Ha olyan jól érzed magad, akkor miért titkolod? Ja persze, mert akkor már nem lenne olyan jó! :D
2017. dec. 15. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:

12 es 11 es vagyok:

Szoval a szereto nem ekvivalens a kozos jovovel, vagy hazassaggal,a szereto egy funkcionalis mellekszereplo egy filmben amit hazassagnak hivnak. Nem mindig es mindenaron, de mivel a ferjemet nem hagyom el nem erzem ugy h vilagga kene kurtolnom;-) Az utcan kezenfogva setalunk, szoval nem is titkolom maniakusan.

Mindenki mashogy erzi jol magam, en igy. Az elet rovid, en ezert inkabb elem es nem moralizok;-)))

2017. dec. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!