SOS! Ha valakitől kapok egy doboz csokit, kocsiban vagyunk és csak 10 percre láthatjuk egymást, illik kibontani és megkínálni? Szeretőről van szó.
Figyelt kérdés
Lány vagyok2015. márc. 20. 13:02
1/17 anonim válasza:
Nem.
De szeretőnek nem is igen visz az ember ajándékot.
Amúgy gondolom többet akar.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem illem kérdése. Azért vitte, hogy edd meg, nem fog belőle ügyet csinálni, ebben biztos vagyok.
3/17 anonim válasza:
Te vagy a szerető vagy a fijú a szeretőd?
5/17 anonim válasza:
Szeretőt tartasz és az illemről kérdezel?
6/17 anonim válasza:
elég ha a pi..ádat adod neki nem kell a csokit is még!!!
7/17 anonim válasza:
Ha én lennék az a fiú én örülnék neki ha megkínálnál
8/17 anonim válasza:
Bocs ezen felröhögtem :D
"Keress kérdéseket hasonló témákban: szex, szerető, csokoládé, ajándék, illem, etikett"
Hmm... etikett... szerető?! Érdekes... Ilyenen pattogsz, miközben másnak az életét teszed tönkre...
9/17 anonim válasza:
Azt biztos élvezné, ha a szádból kellene kikanalaznia a nyelvével. Hidd el.
10/17 anonim válasza:
Hát, nem tudom, nekem ebben a tíz percben nem maradna időm a csokival foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!