Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vallja sok férfi, csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vallja sok férfi, csóró szép nő nem létezik?

Figyelt kérdés

Mégis, hogy függne össze a gazdagság a szépséggel?

Az egyik puszta genetika, a másik meg azért jóval több tényezős azért.

A legszebb nőismerőseim egyike sincsen eleresztve anyagilag. Az egyikük 2 munkahelyen dolgozik mellette a diplomamunkáját írja, a másikuk már végzett ugyan, szintén diplomás, de nem keres kiemelkedően.

Engem is szépnek tartanak, viszont eddigi életem nagyrészében felvehető ruhám sem volt, nemhogy vagyonom. Én is munka mellett végzem az egyetemet.

Most akkor hol az összefüggés?

Megjegyzés: a "szép nő" hallatán én ilyesmire asszociálok:

[link]

[link]

[link]

Nem pedig ilyesmire:

[link]

[link]

2017. dec. 13. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azt a nők vallják, nem a férfiak.

Egyfajta "sírás", mint a férfiaknál. Biztos azért nincs pasim... nem jövök be neki. Rinya, semmi több.

2017. dec. 13. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Úgy értik hogy szép szegény ri.banc nem létezik. Szép szegény nő létezik.
2017. dec. 13. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen ezt a nők vallják.Azt hiszik ha nem vesznek és kennek magukra több százezer forint értéken cuccokat akkor már nem szépek.
2017. dec. 13. 17:28
 4/12 Modeler ***** válasza:

Nos, biztos sok férfival beszélhettél életedben, hisz van belőlük sok millió a földön, így nyilván érthető, hogy vannak eltérő vélemények...

Igazad van abban, hogy a szépség fogalma összetett, és talán abban is, hogy nem anyagiak kérdése. Ellenben a női hiúság kielégítésére (és őket "szebbé" tevése) sok esetben anyagi keretek közé szorul: Műkörmös, fodrász, kondibérlet, drága bio kaják, stb. . Így talán azt is mondhatnánk, hogy a gazdag nők könnyebben tudják szépségüket a """jobb""" irányba billenteni.

2017. dec. 13. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja és persze ezt a gazdag pasijuk pénzéből akarják finanszírozni. :)
2017. dec. 13. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Meztelen voltál életed nagyrészében? Melyik egyetemre jársz? :)
2017. dec. 13. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
A siker nem genetika?
2017. dec. 13. 17:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Én még férfitől ilyet nem hallottam. Mi az első 3 linken lévő nőket tartjuk szépnek (legalábbis a többség), az utolsó 2-t pedig bottal se. Ti nők viszont az utolsó 2-re irigykedtek, hogy milyen "szépek".
2017. dec. 13. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok, rám mit mondanátok.... elméletileg én is ebbe a kategóriába tartozom....
2017. dec. 13. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
9. Én is kíváncsi vagyok rád.
2017. dec. 14. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!