Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire hihetetlen, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire hihetetlen, hogy egy csaj kapcsolatban van? Miért kell felháborodni ezen?

Figyelt kérdés

Van párom, akivel nagyon szeretjük egymást.

Ez tényleg olyan hihetetlen, hogy ha megmondom az ismerkedni akaró pasiknak, akkor felháborodnak rajta? Volt aki konkrétan üvölteni kezdett, hogy 'ugyanolyan hazug k----a vagyok, mint a többi'..

Ennyire irreális dolog?

Mármint tudom, sokan kifogásként kamuzzák be, de

1. Ettől még nem létezhet olyan, aki tényleg kapcsolatban van?

2. Ha már kamu dumával állok elő, csak hogy lekoptassak vapakit, akkor TÉNYLEG le akarom koptatni, mi értelme tovább pörögni a dolgon, ha egyértelműen meg akarok szabadulni tőle?

Mi jár annak a fejében, aki ezen kiakad, háborog? Mi értelme?

2017. dec. 12. 13:18
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Igen, exe, mert az ország két végébe költöztek..

Aha, szóval ha megvernek de visszaadod, akkor az "visszaszívja" a te fájdalmaidat, beforrnak percek alatt a sebeid, meg minden?

"Most" szerelmes vagyok és hagyjanak békén = 9 éve. Ha úgy döntenék, hogy lecserélem a párom, akkor majd én magam intézkedek, addig nem is értem, mi a bánatot akarnak a random pasik..

2017. dec. 13. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!