Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal, belemenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal, belemenjek így? 20L

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó srác barátom,akivel 2 éve vagyunk a legjobb barátok. Én belezúgtam pár hónap után, elárultam neki,ő visszautasított. Annyira vele akartam lenni,hogy még azt is mondtam mi lenne ha csak szex lenne? Azt mondta nem,mert azzal engem szivatna,mivel szerelmes vagyok,ő pdig nem.

Rossz volt nyilván,de helyre tudtuk hozni a barátságot. Minden héten találkozunk, tényleg nagyon jóban vagyunk.

Eltelt azóta már 1,5 év.

Mostanában egyre többet beszélünk poénból is a szexről,folyamatosan szóba jön. Tegnap pedig valahogyan eljutott oda a beszélgetés hogy mit csinálnánk egymással.

Úgy döntöttünk,megpróbáljuk a barátság extrákkal kapcsolatot,mivel eléggé kívánjuk egymást. Neki se nekem sincsen jelenleg kapcsolatom. Megbeszéltük,hogy addig menne ez,amíg nekem vagy neki nem lesz valaki komoly.

Attól félek,hogy felélednének bennem az érzelmek,ha lefeküdnénk,és újra szerelmes lennék.:/

Szerintetek belemenjek?

20L

2017. dec. 12. 02:36
1 2
 11/17 lay_mana válasza:
Ha belemész, előbb-utóbb megerősödnek az érzelmek. Ha ő nem akar komoly kapcsolatot veled (és ahogy leírtad sanszos, hogy nem), akkor neked fájni fog. Ez sajnos tényleg ennyire egyszerű.
2017. dec. 13. 06:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem! Én is kicsit idősebb vagyok, de én szeretnék komolyabbat is nem csak szexet.
2017. dec. 13. 06:34
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Rühellem ezt a szöveget, de valóban megérett a világ a pusztulásra.
2017. dec. 13. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne menj bele, szerintem jogos a félelmed!
2017. dec. 13. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Na én ezért nem ismerkedek 20évvel idősebb palikkal.Volt aki beprobàlkozott de nem foglalkoztam vele vagyis próbàltam nem volt könnyű de ha belementem volna a viszonyba akkor mêg nehezebben lett volna elengedni.Sztem ne menj bele ez egy körforgàs lessz és még normàlis pàrkapcsolatod sem lessz mivel rà àldozod az idődet .És mire észbe kapnàl már addigra nem egy lehetőség uszik el hogy boldog lehess más oldalàn.
2017. dec. 20. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már önbecsülésed meg tartásod kicsi lány:) nem kifogás az h ő idősebb és ezért csak ürítésre használna. Ennyire tartod magad? Fiatal vagy még annyi jó pasi van, annyiszor lehetnél még sokkal szerelmesebb és viszonozva!

Az meg aki, azt mondja h egyszer élünk gyerünk próbáld ki, hülyeség. Sztem igenis bánnád később,mert ezzel csak még jobban elkezdesz iránta többet érezni, neki meg akárhogy szépíted semmit nem fogsz jelenteni egy tárgyon kívül, akivel szexelhet. Neked fog fájni, nem neki. Igenis küzdjön meg érted, az akinek odaadod magad! Legyél nő:) sztem a legjobb az lenne, ha elfelejtened ezt a férfit, és nem tartanad vele a kapcsolatot, tudom h nehéz ilyenkor,de jobb lenne! Foglald le magad, helyezd ki a figyelmed hobbikra, tanulasra, munkára, más emberekre, sracokra:) hidd el nagyot nézne, ha látná h milyen erős vagy és nélküle is milyen boldog tudsz lenni és nem az ő egojat nővelned tovább h kuszol-maszol érte,csak annyiért h megd*jon(bocsi a szohasznalatert) szóval csak ügyesen:) a te döntésed

2017. dec. 20. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Még mindig szereted. Gondolj bele, ha rendszeresen lefekszel vele és egyszer csak azzal áll elő hogy megtalálta az igazit és ma este vele fog dugni. Te otthon fekszel egyedül és arra gondolsz hogy mit müvelhet a másik nővel. Milyen érzés lesz. Totál össze fogja törni a szíved. Ha barát akkor nem is engedi hogy lefeküdjél vele.
2017. dec. 21. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!