Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal, belemenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal, belemenjek így? 20L

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó srác barátom,akivel 2 éve vagyunk a legjobb barátok. Én belezúgtam pár hónap után, elárultam neki,ő visszautasított. Annyira vele akartam lenni,hogy még azt is mondtam mi lenne ha csak szex lenne? Azt mondta nem,mert azzal engem szivatna,mivel szerelmes vagyok,ő pdig nem.

Rossz volt nyilván,de helyre tudtuk hozni a barátságot. Minden héten találkozunk, tényleg nagyon jóban vagyunk.

Eltelt azóta már 1,5 év.

Mostanában egyre többet beszélünk poénból is a szexről,folyamatosan szóba jön. Tegnap pedig valahogyan eljutott oda a beszélgetés hogy mit csinálnánk egymással.

Úgy döntöttünk,megpróbáljuk a barátság extrákkal kapcsolatot,mivel eléggé kívánjuk egymást. Neki se nekem sincsen jelenleg kapcsolatom. Megbeszéltük,hogy addig menne ez,amíg nekem vagy neki nem lesz valaki komoly.

Attól félek,hogy felélednének bennem az érzelmek,ha lefeküdnénk,és újra szerelmes lennék.:/

Szerintetek belemenjek?

20L

2017. dec. 12. 02:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Így kell elveszíteni egy jóbarátot. Ez nem egy kib@$zott mozifilm hanem a valóság!
2017. dec. 12. 02:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Na ennyit az ilyen barátságokról. Az egyik valahogy mindig beszerelmesedik.

Nagyon esélyes, hogy újból előjönnek az érzelmeid.

Bár az is lehet, hogy azonnal kiábrándulsz belőle.

Mindenesetre a barátságnak valószínűleg vége lesz.

Szerinted ki akarná, hogy a barátja, barátnője az exdugópajtival haverkodjon?

Szerintem ne menj bele. Nme igaz, hogy nem találsz mást 20 évesen.

2017. dec. 12. 02:43
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs is olyan,hogy baràtság extrákkal,nem tudom ki az a fogyi,de szívesen kettéroppantanám. Vagy szex,vagy érzelmek/kapcsolat,mi olyan labilis ebben,hogy nem lehet felfogni?
2017. dec. 12. 02:45
 4/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem.

A legjobb barátod, tehát emberileg kijöttök nagyon is.

Szexuálisan is vonzódtok egymáshoz. Ez nem a járás definicíója?

2017. dec. 12. 02:50
 5/17 anonim ***** válasza:
megunja a lukadat , azt majd sírhatsz meg tömheted magad annyi édességgel hogy 80 kilósra hízzon a segged a bánattól ! Ez kell neked?? Ezt kell csinálniii eeee ?
2017. dec. 12. 03:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Picit idősebb,nyilván ezért nem akar komoly kapcsolatot,túl fiatal vagyok hozzá.
2017. dec. 12. 08:33
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Mindenképpen menj bele. Utána nagyjából 3-4 hát múlva várjuk a "Csak szexre használ, én meg annyira szeretem brühühüüüühühüüh most mi legyen?" c. kérdéseidet. Te meg még mindig vastagon bele vagy esve ebbe a paliba, azért sündörögsz körülötte, és azért akarod magadat egy ócska lyuk pozicioójába tenni. Csakhogy legalább belédűrítsen, ha már másra nem tart elég jónak. Komolyan ennyit érsz? Ennyire becsülöd magadat?!
2017. dec. 12. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Csak az én csőrömet piszkálja, amikor az ilyen érzelmi analfabéták ennyi lealacsonyítják, ledegradálják a “barátság” szót, és van pofájuk ráaggatni egy ilyen érzelmi nyomorék “én szeretlek, te megdugnál”-helyzetre?

Ez nem barátság, semmi köze a barátsághoz!

Am meg természetesen ne menj bele, nyilvánvaló, hogy még mindig bele vagy zúgva.

2017. dec. 12. 10:49
 9/17 A kérdező kommentje:
20’évvel idősebb. Ezért nem akarhat többet...
2017. dec. 12. 11:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi öntudatos,önértékelős, meg járás definició, barátság extrákkal stb stb dumát, nem hiszem el :-).

Nem mindegy minek hívjuk ? És minek azon filózni, hogy mi lesz két év múlva ebből, ki a francot érdekelne.

Egyszerűen élvezd azt amit és ahogy érzed és pont.

Így is úgy is mindenki egyszer kétszer x-szer él át bármilyen kapcsolat utáni (mármint ha vége van) fájdalmat, szenvedést, ki így, ki úgy :-). Két hét múlva, 5 év múlva nem mindegy, de addíg is nem állandóan filózva élem meg az életem, hanem élvezve. Nem leszek "belezúgva egy hiányérzetbe" ha nincs velem stb stb.

Semmivel ne törődj. Ha összejön, próbáld meg élvezni és ne gondolj rá, hogy most mi lesz fél év múlva, meg hogy csak szexre kellettem stb.

Nem kell ebből akkor ügyet csinálni, ha jól érzed magad vele, élvezd minden pillanatát amíg van.

Amúgy is hülyeség ezt úgy megélni, hogy "de szemét mert csak szexre kellettem". És ha valakik elmennek vacsorázni, utána meg "de szemét mert csak egy vacsorára kellettem" stb. Ezt minden pillanatra rá lehetne húzni ezt a dumát :-)

Élveztük a vacsorát, igen.

Élveztük a szexet, igen.

Hát akkor ? Utólag minek filózni.

Tegnap élveztük egymást ? Igen.

Ma meg megkeresem mit tudok és fogok ma élvezni.

Egy sétát, egy fagyit, vagy egy tál bablevest ? Ki tudja, de este nem azon filózok, hogy de szemét mert tegnap csak szexre kellettem, hanem azon hogy ma mit élvezhettem az ÉLET-emből.

2017. dec. 13. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!