Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első kommentelőnek igaza van szerintetek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"Egy elsőre nem vonzó külsejű embert is tarthatsz egy idő után vonzónak, ha a jelleme megszépíti őt."
De hát ez hogy lehetséges hogy mondjuk kép alapján nem tettszik neked de mégis találkozol vele?
Ennek ellenére, ha ez igaz lenne amit írsz akkor az emberek többségének elég lenne ráírnia az egyik egyedülálló ismerősére, randizniuk néhányszor és kész is a kapcsolat.
A legtöbb hosszabb ismeretségből nem alakul ki kapcsolat szerintem.
Mert látod, hogy személyiségileg viszont megfelelő. Miért külsejében lévő dolgok miatt mennél randizni vagy nem? Társat keresel..., nem? O.o
Hogy külsőleg milyen messze van az ideálodhoz, lényegileg 100%osan jelentéktelen.
ma 13:36
77% válaszoló
De értsd már meg ha külsőleg nem az eseted tehát nincs köztetek kémia,akkor barátkozni sem fogol vele..
A külső a legfontosabb,mert ha nem az lenne akkor mondjuk egy állitólag magányos lány itt miért akar egyböl talizni ha egy álom pasi képét küldöm el neki hogy az vagyok én.
Mig a saját képemel mindneki tilt,tehát megismerni sem akar..
"De hát ez hogy lehetséges hogy mondjuk kép alapján nem tettszik neked de mégis találkozol vele?"
Azért, mert ez általában nem így megy. Osztálytársakba, munkatársakba, baráti társaság tagjába szeretnek bele idővel így.
Ha eleve ismerkedés céljából beszélsz egy emberrel a neten, akkor persze, hogy nem akar majd barátkozni ebben az esetben, meg esélyt adni. Ő is azért van ott, mint te: hogy minél hamarabb kapcsolatra leljen.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!